Index / Cars / Hoe ter vervanging van het Center Console van een Honda CRV

Share This Post

Cars

Hoe ter vervanging van het Center Console van een Honda CRV

De middenconsole in de Honda CRV is ontworpen om drinkbekers en tal van kleine voorwerpen op te slaan in de doos console. Veel modellen van de CRV kan eigenlijk twee center consoles: een voorste en een achterste. Als een console beschadigd of te vuil

Advertisement

De middenconsole in de Honda CRV is ontworpen om drinkbekers en tal van kleine voorwerpen op te slaan in de doos console. Veel modellen van de CRV kan eigenlijk twee center consoles: een voorste en een achterste. Als een console beschadigd of te vuil is, kunt u om het te vervangen. U moet de zetels dat de console omringen rond om te werken, en het proces kan variƫren, afhankelijk van het jaar van de auto.

Wat je nodig hebt

Moersleutel

Trim-stick

schroevedraaier

Achter Console

Schuif beide voorstoelen van de auto naar voren. Dit kan gewoonlijk worden gedaan door ze naar voren duwen van de rugleuning of met de hefbomen onder de stoel aan de voorzijde. Verwijder de bevestigingen aan achterkant van de console; dit moet een kruiskopschroevendraaier te nemen

Duw de zetels helemaal terug-zult u waarschijnlijk nodig om de hendel te gebruiken voor dit. Trek de console's front-end naar boven met de hand om de clips los te maken.

Til de console omhoog aan de achterzijde en kantel het naar de achterkant van de console te verbreken.

Plaats de nieuwe console in de plaats, het positioneren van het achterste einde eerst. Duw de voorkant op zijn plaats en zorg ervoor dat de clips in te schakelen.

Duw de zitplaatsen voor de bevestigingsmiddelen van toepassing op de achterzijde van de console.

voorzijde Console

Koppel de negatieve (zwarte) kabel om de accu van de auto van onder de motorkap. Het waarschijnlijk is vastgeklemd met een klemmoer; Verwijder de moer met een sleutel.

Wrikken uit de onderste cover van het midden van het dashboard met behulp van een trim stick en verwijder vervolgens de twee bevestigingsmiddelen en elektrische connector voor de console die zich achter het paneel.

Trek de mat die in de doos console en haal de bevestigingen aan de onderkant van de doos console.

Verwijder de bevestigingen langs de zijkanten van de console in de buurt van het front-end en dan trek de console en til het naar de achterzijde.

Plaats de vervangende console, te beginnen met de achterkant, en monteer het op zijn plaats met de voorkant bevestigingsmiddelen. Breng de bevestigingsmiddelen in de doos console en de bevestigingen / elektrische connector in het dashboard.

Vervang de mat in de doos console en de afdekkap op het dashboard, dan sluit u de accukabel.

Share This Post