Index / Cars / Hoe ter vervanging van de Dynamo Fuse

Share This Post

Cars

Hoe ter vervanging van de Dynamo Fuse

Het vervangen van de alternator zekering is eenvoudig, maar het vinden van welke dat is kan de moeilijke taak als het aantal zekeringen in een typische auto zekeringkast is aanzienlijk meer dan de afgelopen jaren gestegen zijn. Zekeringenkasten gebru

AdvertisementHet vervangen van de alternator zekering is eenvoudig, maar het vinden van welke dat is kan de moeilijke taak als het aantal zekeringen in een typische auto zekeringkast is aanzienlijk meer dan de afgelopen jaren gestegen zijn. Zekeringenkasten gebruikt om 12 of zo zekeringen, maar nu kun je hebt 30 of meer, waardoor het identificeren van een specifieke zekering veel meer lastig. Echter, autofabrikanten bieden een schema in hun auto handleidingen om te helpen bij het identificeren van zekeringen. Volg een paar instructies, en je bent in staat om de alternator zekering te vervangen in een paar minuten.

Wat je nodig hebt

auto manual

Phillips schroevendraaier

sleufschroevendraaier

Raadpleeg de handleiding van uw auto te vinden waar je alternator zekering is gepositioneerd in de zekeringkast. Kijk naar de achterkant van de handleiding, en vind de alfabetische lijst van items. Kijk onder "F" en vinden "zekeringen." Het vertelt u het paginanummer van de handleiding om naar te kijken.

Wenden tot het paginanummer vermeld in de handleiding voor zekeringen. U krijgt een diagram van de zekeringkast te vinden. Iedere zekering is vermeld. Let op de positie van de zekering vermeld als "Dynamo Zekering."

Open je auto zekeringkast. U kunt meestal maak de klep met uw vingers. Soms heeft een kleine Phillips schroef, dus gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroef te verwijderen en open de klep.

Zoek de alternator zekering door te verwijzen naar het diagram in uw auto handleiding. Wip de zekering met behulp van uw vingers of een kleine schroevendraaier.

Lees de zekering aan de kant. Je moet ervoor zorgen dat u de defecte alternator zekering te vervangen met dezelfde rating. U kunt een selectie van vervangende zekeringen in de meterkast te vinden. Soms worden ze zich aan de binnenkant van de zekeringkast.

Vervang de alternator zekering door op de nieuwe plaats met je vingers. Vervang de zekering deksel door het knippen van het op zijn plaats of met behulp van een kruiskopschroevendraaier om de schroef vast te draaien.

Hints

Als u een nieuwe zekering in de meterkast niet kunt vinden, krijgen een van uw lokale garage.

Misschien vindt u dat de zekering layout wordt weergegeven op de binnenzijde zekeringkast deksel.

Als u na het vervangen van de alternator zekering, het waait weer, moet u uw auto te nemen naar een garage, want er is een elektrische storing.

Share This Post