Index / Huis / Hoe Ter bescherming van uw Central Air Conditioner Van Bugs

Share This Post

Huis

Hoe Ter bescherming van uw Central Air Conditioner Van Bugs

Centraal air-conditioning is een zeer handig hulpmiddel voor het regelen van uw huis klimaat. Ze efficiënter dan bovenkasten en zijn ook kosteneffectief. Door de kanalen gebruikt in centrale airconditioning en vocht dan kan ophopen in hen zou het sys

AdvertisementCentraal air-conditioning is een zeer handig hulpmiddel voor het regelen van uw huis klimaat. Ze efficiënter dan bovenkasten en zijn ook kosteneffectief. Door de kanalen gebruikt in centrale airconditioning en vocht dan kan ophopen in hen zou het systeem gevoelig voor aantasting door insecten te worden. uw centrale air conditioner te beschermen tegen insecten vereist enige regelmatige toewijding; maatregelen moeten worden genomen wanneer fouten worden ontdekt om te voorkomen dat het reproduceren en verspreiden.

Wat je nodig hebt

  • afpelbare kalefateren

    kalefateren pistool

    Vod

    insecticidenspray

    boom trimmer

Seal het gebied rond de airconditioning met een afpelbare kalefateren, met behulp van een kalefateren pistool op een item punten in het huis. De kit biedt een goede afdichting dat zal voorkomen dat insecten uit het invoeren van het apparaat of de kanalen.

Opruimen waterlekken met een doek en laat de AC-systeem onderhouden zodra de lekken worden ontdekt. Stilstaand water fungeert als een baken die snel zal aantrekken insecten. Het AC-systeem en leidingen moet zo droog te blijven als mogelijk om insecten besmetting te voorkomen.

Spray een insecticide omhoog door de ventilatieopeningen en in de kanalen als u een bug probleem vermoedt dat in het kanaal gebied. Dit zal helpen doden bestaande insecten en zal ook de voortplanting en de verspreiding te voorkomen.

Trim uw bomen met een boom trimmer aan takken minstens zeven voeten uit de buurt van de airconditioner unit en alle toegangspunten tot het gebouw te houden. Dit voorkomt dat insecten in de bomen of struiken zich verspreidt naar de airconditioning en het verkrijgen van toegang tot de woning.

Share This Post