Index / Sport en fitness / Hoe tem je een been lift naar je hoofd

Share This Post

Sport en fitness

Hoe tem je een been lift naar je hoofd

Of u nu een cheerleader, een danser of een yoga-deelnemer bent, het opheffen van uw been naar uw hoofd kan een waardevolle vaardigheid. Helaas kan zelfs de meest flexibele mensen problemen met het vinden van hun centrum van evenwicht in deze houding

AdvertisementOf u nu een cheerleader, een danser of een yoga-deelnemer bent, het opheffen van uw been naar uw hoofd kan een waardevolle vaardigheid. Helaas kan zelfs de meest flexibele mensen problemen met het vinden van hun centrum van evenwicht in deze houding te hebben. Het opheffen van uw been naar uw hoofd vereist een grote mate van flexibiliteit, maar vereist ook net zo veel kracht in de benen en de buik. Het kan maanden duren om je been te bereiken om je hoofd, maar langs de weg heb je een geweldige workout te krijgen en krijgen flexibiliteit en versterkt de buikspieren.

Wat je nodig hebt

Yoga mat (optioneel)

Warming-up door het uitvoeren van een aantal dynamische stretching en cardiovasculaire oefeningen. Zwaai je benen naar achteren en naar voren en van links naar rechts. Als je ervaring in yoga, kunt u mengen in wat zon begroetingen te krijgen van de hamstrings opgewarmd.

Bouwen kracht in de benen. Houd squats en lunges of krijger I en II warrior poses uit yoga. Gebruik evenwicht poses, zoals de staande split, om te werken aan het versterken van de kalveren. Het brengen van uw been naar uw hoofd vergt veel kracht, zoals u zult volledig worden balancerend op de steunpoot.

Bouwen kracht in de buikspieren. De abs moeten worden betrokken bij om het been omhoog te trekken in de richting van het hoofd. Een combinatie van traditionele crunches en die één been zo hoog mogelijk terwijl balanceren op het andere been zal ook voortbouwen ab kracht. Terwijl in deze pose, moet u de buikspieren te gaan en te voorkomen leunen om zo veel kracht als mogelijk te bouwen in de onderste buikspieren.

Strek je hamstrings en je heupen. Praktijk verschillende stukken elke dag, inclusief scheuren of spleten helft, en voorwaarts vouwen. Een grote flexibiliteit in de hamstrings en heupen is nodig om het been aan de kop te trekken. Om echt de flexibiliteit te verhogen, moeten deze stukken worden uitgevoerd wanneer het lichaam warm. Het strekt zich uit moet dagelijks worden beoefend om de spieren flexibiliteit te behouden.

Til het been dat je het brengen van je hoofd en pak de gebogen voet met beide handen. Strek het been en til totdat de handen niet meer kan bereiken. Wanneer de handen niet meer kan bereiken, schuif ze naar beneden richting de enkel en blijven de been te trekken in de richting van het hoofd, zorg dat u de spieren niet te druk. Hoewel het enige tijd kan duren, uiteindelijk zal het te bereiken.

Hints

Over-training voor kracht of over-stretching voor flexibiliteit verwondingen die je terug weken of zelfs maanden zal stellen veroorzaken. Luister naar je lichaam. Als u pijn voelt, stop en neem een ​​back-up wanneer je lichaam er klaar voor is.

Share This Post