Index / Eten drinken / Hoe te Zucchini Chips in de oven maken

Share This Post

Eten drinken

Hoe te Zucchini Chips in de oven maken

Chips met geen schuld? Ja, ze bestaan! Perfect knapperige courgette chips kan direct gebeuren in de oven, en er is geen betere tijd om ze te maken dan aan het eind van de zomer, wanneer courgette verovert tuinen en op aandelen opgestapeld in supermar

Advertisement

Chips met geen schuld? Ja, ze bestaan! Perfect knapperige courgette chips kan direct gebeuren in de oven, en er is geen betere tijd om ze te maken dan aan het eind van de zomer, wanneer courgette verovert tuinen en op aandelen opgestapeld in supermarkten overal. Fancy dehydrators hoeven niet van toepassing zijn, ook - alles wat je nodig hebt is een oven en een beetje geduld. Voeg eventueel kruiden je wilt, of dingen eenvoudig te houden met een royale beregening van zeezout. Hoe dan ook, kunt u de lade te eten, en sloot de schuld.

Wat je nodig hebt

1 grote courgette, in plakjes van 1/8 tot 1/16 inch dik rondes Extra vergine olijfolie, 2 eetlepels Zeezout Perkamentpapier

Stap 1: Bereid courgetteplakken

Leg courgette plakjes op een papieren handdoek, en dan dep de toppen van de plakjes met een andere papieren handdoek om zoveel mogelijk overtollig vocht te verwijderen mogelijk te maken. Leg de plakjes courgette op perkament beklede bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.

Tip

Niet over-olie de courgette! Slechts een dun laagje is het beste voor knapperige chips.

Stap 2: Salt elk sneetje

Licht zout elke plak. Het zout moet vasthouden aan de stukken.

Stap 3: Bak de plakjes

Plaats het blad in een 200-graden Fahrenheit oven gedurende ongeveer 2 uur voorzichtig omkeren elke plak halverwege.

Tip

Start het controleren van de chips voor gaarheid ongeveer 1,5 uur. Kleinere stukken zal krokant sneller. Als ze eenmaal beginnen te goudbruin en droog zijn om aan te raken, verwijder ze uit de oven.

Stap 4: Breng de Chips

Seizoen royaal met zeezout direct na het verwijderen van de chips uit de oven.

Share This Post