Index / tech / Hoe te Zoom in op Google Earth

Share This Post

tech

Hoe te Zoom in op Google Earth

Google Earth is een softwaretoepassing die een driedimensionale grafische weergave van de planeet Aarde geeft. Met Google Earth kunt u inzoomen op vrijwel elke locatie in de wereld, krijgen precieze aanwijzingen van of naar een bestemming en verken a

AdvertisementGoogle Earth is een softwaretoepassing die een driedimensionale grafische weergave van de planeet Aarde geeft. Met Google Earth kunt u inzoomen op vrijwel elke locatie in de wereld, krijgen precieze aanwijzingen van of naar een bestemming en verken afgelegen gebieden van dichtbij, zonder ooit het verlaten van uw toetsenbord van de computer. Inzoomen met Google Earth geeft je een veel meer diepgaande oog op een locatie of een andere locatie die u wilt verkennen vanuit je luie stoel. Inzoomen kan worden gedaan op verschillende manieren, waardoor u de vrijheid om de optie die het beste werkt voor u kiest.

Ga naar de startpagina van Google Earth en zoek het "Places Panel" aan de linkerzijde van de applicatie-interface. Kies een opgeslagen locatie en dubbelklik op de naam te hebben Google Earth automatisch inzoomen op het. Voeg een plek om de Places Panel door te klikken op "Content toevoegen" en het invoeren van een adres of herkenningspunt. Je zal nu in staat om in te zoomen op de locatie gewoon door te dubbelklikken op de titel.

Klik op een locatie op de wereldbol om de weergave te centreren over. Rol het muiswiel naar boven (van u af) om in te zoomen op de locatie die u hebt gekozen. Om weer uit te zoomen, simpelweg rol het muiswiel naar beneden (naar u toe).

Gebruik de navigatiebalk aan de rechterkant van de interface om in te zoomen als uw muis een scrollwiel heeft. In de "Search" gebied aan de linkerkant van de interface, kies het tabblad 'Vliegen naar'. Voer het adres of herkenningspunt in het zoekveld en klik op "Enter."

Muis over de linkerkant van het scherm nadat Google Earth is gecentreerd over de locatie om de navigatie controles blijkt. Klik op de knop "+" stapsgewijs in te zoomen op de locatie of sleep de zoomregelaar in de richting van de "+" teken sneller in te zoomen.

Share This Post