Index / Huis / Hoe te Zandstraal aluminium

Share This Post

Huis

Hoe te Zandstraal aluminium

Zandstralen is een van de meest efficiënte werkwijzen voor reiniging en strippen van metalen. Het gaat om het uitsteeksel natuurlijk granules met perslucht, waardoor de blaster om vuil en andere afwerkingen verwijderen. Zandstralen aluminium vereist

AdvertisementZandstralen is een van de meest efficiënte werkwijzen voor reiniging en strippen van metalen. Het gaat om het uitsteeksel natuurlijk granules met perslucht, waardoor de blaster om vuil en andere afwerkingen verwijderen. Zandstralen aluminium vereist een zorgvuldige voorbereiding alsmede het gebruik van de juiste veiligheidsmaatregelen. Het proces is snel en handig wanneer de juiste techniek wordt gebruikt.

Wat je nodig hebt

 • plastic plaat

  Veiligheidsbril

  respirator

  pak Hooded schilder

  zandstraaltoestel

  silica zand

Verplaats het aluminium object naar een open werkruimte of ventileren van de ruimte waar het onroerend oppervlak zich bevindt. Schakel de werkplek van de materialen die kunnen worden getroffen door verdwaalde zand, en hebben betrekking op alle andere kwetsbare oppervlakken met zware plastic zeilen.

Zet je veiligheidsbril en een gasmasker als je binnenshuis werkt. Voor de beste bescherming, dragen pak een hooded schilder om uw huid en haren te bedekken.

Controleer de kleppen op de sandblaster om ervoor te zorgen dat ze worden uitgeschakeld. Indien het apparaat een cilindrische tank, gebruik een trechter om een ​​zak kwartszand gieten in de uitloop aan de bovenkant. Voor een rechthoekige sandblaster tank, gewoon de hoorn van de beschermende deksel en giet het zand dienovereenkomstig.

Start de compressor volgens etiket of instructies van de fabrikant handleiding. De blaster is klaar voor gebruik zodra het onder druk tussen 40 en 100 PSI.

Pas de blaster om een ​​lage druk instelling in eerste instantie. Houd het mondstuk ten minste 8 inch van uw lichaam en richt deze op het aluminium dat u wilt zandstralen.

Houd de trekker over en het reinigen van de aluminium oppervlak van boven naar beneden. Gebruik gecontroleerde vegende bewegingen van de bare metal te reinigen, of gebruik maken van korte uitbarstingen van zand verf en andere afwerkingen verwijderen. Geleidelijk verhogen van de druk als nodig is totdat de gewenste resultaten worden bereikt.

Share This Post