Index / Tuin / Hoe te Yucca planten water

Share This Post

Tuin

Hoe te Yucca planten water

Yucca planten zijn veelzijdige planten die buiten kunnen leven in de volle zon en in de buurt van een raam op het zuiden. Wanneer yucca planten in het huis, dat ze minder water nodig dan in de buitenlucht. Een goede drainage moet worden verstrekt voo

AdvertisementYucca planten zijn veelzijdige planten die buiten kunnen leven in de volle zon en in de buurt van een raam op het zuiden. Wanneer yucca planten in het huis, dat ze minder water nodig dan in de buitenlucht. Een goede drainage moet worden verstrekt voor deze planten om wortelrot of andere schimmelinfecties te voorkomen. Terwijl de yucca planten zijn over het algemeen weinig onderhoud bij gebruik buiten, is het belangrijk om uw installatie bij droog weer, om te bewerkstelligen het wordt steeds voldoende vocht.

Wat je nodig hebt

  • schoteltjes

    containers

    Grind

    Mulch

    Neem olie

indoor Yucca

Vul een schotel met een one-inch laag grind. Plaats de container met de yucca plant op het schoteltje. De houder moet afvoergaten die ten minste 1/2 inch in diameter.

Controleer of de yucca behoeften drenken door het gevoel van de bovenste paar centimeters van de bodem. De bovengrond dient 3/4 van de weg droog. Water uw yucca door het opheffen van het over een wastafel.

Giet water bij de basis van de plant. Stop wanneer water de afvoerleidingen van de drainage gaten. Vervang de yucca op de schotel.

outdoor Yucca

Druk je hand naast de basis van de yucca planten en in de eerste twee duim van de bovengrond. De bovengrond moet 1/3 tot 1/4 van de weg droog is voordat drenken.

Giet een inch van water rond de druppelslang van de plant. De druppelslang is het gebied onder de buitenste takken. Een inch van water is een halve liter per vierkante voet van de bodem. Vermijd opspattend water op de basis van de yucca's.

Verspreid zes duim van mulch onder de plant. Houd de mulch uit de buurt van de basis van de yucca.

Geef de plant meer water in de late herfst. Vochtige grond is warmer dan droge grond. Verhoging van het bedrag aan het water geven twee keer per week totdat de temperatuur dalen. Verminder het water geven in de winter, zodat de installatie in rusttoestand te gaan.

Hints

Spuit de yucca met neem olie wanneer u schalen of wolluis op de plant te vinden.

Bewaak de plant op tekenen van overmatige water, zoals het riet rot aan de basis of bladeren instorten.

Share This Post