Index / Bedrijf / Hoe te worden gecertificeerd in North Carolina als een Tattoo Artist

Share This Post

Bedrijf

Hoe te worden gecertificeerd in North Carolina als een Tattoo Artist

North Carolina heeft geen licentie tattoo artiesten op basis van hun vaardigheid. Echter, de volksgezondheid afdeling van de staat regelt tatoeëren om veiligheidsredenen, om de verspreiding van de infectie te voorkomen door niet-gesteriliseerde appar

AdvertisementNorth Carolina heeft geen licentie tattoo artiesten op basis van hun vaardigheid. Echter, de volksgezondheid afdeling van de staat regelt tatoeëren om veiligheidsredenen, om de verspreiding van de infectie te voorkomen door niet-gesteriliseerde apparatuur. De afdeling vraagt ​​tatoeëerders te licentiëren. Tattooshops moet ook een licentie. Kunstenaars moeten hun certificering jaarlijks vernieuwen. De vergoeding varieert in elke regio, maar een controle van diverse provincies ten tijde van publicatie toonden een bereik tussen $ 200 tot $ 300 voor de eerste certificering, met sommige landen opladen minder in verlengingen.

Leer de wetten en regels in verband met het tatoeëren in North Carolina. Bijvoorbeeld, het tatoeëren een persoon onder de leeftijd van 18 jaar is in strijd met de wet. U moet records op de naam en het adres van elke klant gedurende ten minste twee jaar. Het is verboden om te roken, drinken of eten tijdens het werken aan een klant. Elke post-tattoo infectie die een klant vertelt u over moet worden gemeld aan de lokale gezondheidszorg afdeling.

Zoek een tattoo shop waar je kunt werken. Tattoo certificaten worden afgegeven aan specifieke kunstenaars werken op een specifieke winkel; als je naar een andere winkel te verplaatsen, moet u opnieuw toepassen voor een vergunning en betalen een andere vergoeding. Als je nieuw bent in het veld, van toepassing zijn op een leerling bij een winkel te zijn. U moet een licentie of u bent een kunstenaar of een leerling.

Voer een aanvraag tot het verlenen van vergunningen door middel van de North Carolina Department of Environmental Health. Kijk op de website van de provincie waar je woont voor een downloadbaar formulier op de pagina van de afdeling gezondheidszorg. Verstuur het formulier ten minste 30 dagen voordat u van plan om werk te beginnen en omvatten betaling.

Share This Post