Index / Onderwijs / Hoe te worden gecertificeerd in het Reglement van Orde Robert's

Share This Post

Onderwijs

Hoe te worden gecertificeerd in het Reglement van Orde Robert's

"Robert's reglement van orde" is de meest vooraanstaande, gezaghebbende handboek van de parlementaire procedure voor democratische, deliberatieve assemblages. Certificering in de parlementaire procedure is een professionele referenties waaruit b

Advertisement"Robert's reglement van orde" is de meest vooraanstaande, gezaghebbende handboek van de parlementaire procedure voor democratische, deliberatieve assemblages. Certificering in de parlementaire procedure is een professionele referenties waaruit blijkt de kennis van en vaardigheid in het gebruik van "Robert's Rules of Order" en andere aspecten van de parlementaire procedure een billijke en ordelijke vergaderen.

Wat je nodig hebt

Toepassing op de certificatie programma van uw keuze

Voorwaarde kwalificaties (afhankelijk van het programma)

Beoordelen van het niveau van je educatieve belangen en doelen. Certificering vereist een aanzienlijke investering van uw tijd en geld. Denk aan zelfstudie door gebruik te maken van middelen vrij te maken on-line of uw lokale bibliotheek, evenals low-cost schriftelijke cursussen als alternatief voor formele certificering.

Kies een gerenommeerde organisatie die onderwijs in de parlementaire procedure. De Nationale Vereniging van parlementsleden (NAP) en de American Institute of parlementsleden (AIP) zijn zeer gerespecteerde, non-profit organisaties verstrekken van educatieve middelen, certificatie / accreditatie-programma's en ondersteunende diensten voor professionele en niet-professionele parlementariërs.

Selecteer de beste certificeringsprogramma voor uw belangen, doelstellingen en kwalificaties. Zowel NAP en AIP bieden standaard en geavanceerde accreditatie-programma's. Bezoek de websites voor het Amerikaanse Instituut van parlementsleden en de Nationale Vereniging van parlementsleden voor toegang tot gedetailleerde informatie over de curricula, voorwaarden en kosten van hun respectieve programma's.

Zorg voor een aanvraag tot lidmaatschap, een programma-aanvraag en het plannen van informatie van de organisatie. NAP en AIP's certificeringsprogramma's staan ​​alleen open voor hun leden en worden alleen aangeboden op bepaalde tijden en locaties of door een speciale regeling.

Voltooien en de aanvragen in te dienen conform de eisen van uw gekozen programma.

Hints

NAP en AIP bieden non-certificering cursussen en certificeringsprogramma's. De niet-certificering cursussen van beide organisaties staan ​​open voor niet-leden, maar de kosten worden verdisconteerd voor leden.

Bij de berekening van de kosten voor het verkrijgen van de certificering, alle ramingen voor reizen, maaltijden en onderdak. Bepaalde kwalificerende opleidingen en examens voor NAP en AIP's certificeringsprogramma's worden alleen aangeboden op hun congressen en opleidingen conferenties.

Share This Post