Index / tech / Hoe te wissen je iPhone-instellingen

Share This Post

tech

Hoe te wissen je iPhone-instellingen

De iPhone bevat veel aanpassingsmogelijkheden, zoals de mogelijkheid om beltonen personaliseren, het behang bewerken of wijzigen van het volume. De iPhone bevat ook een functie waarmee u al deze veranderingen meteen duidelijk, het resetten van alle i

AdvertisementDe iPhone bevat veel aanpassingsmogelijkheden, zoals de mogelijkheid om beltonen personaliseren, het behang bewerken of wijzigen van het volume. De iPhone bevat ook een functie waarmee u al deze veranderingen meteen duidelijk, het resetten van alle instellingen en voorkeuren aan staten standaard. Hoewel deze optie herstelt alle instellingen van uw iPhone, is het niet de inhoud te verwijderen. Dit betekent dat uw apps, muziek en alle andere soorten media zal niet worden beïnvloed door het herstel van de instellingen.

Tik op 'Instellingen' op het startscherm van je iPhone om een ​​nieuw menu te openen.

Tik op 'Algemeen' om een ​​lijst met nieuwe opties te openen.

Tik op "Reset" om meer reset-gerelateerde opties te bekijken.

Tik op "Reset All Settings" en voer uw iPhone wachtwoord als daarom wordt gevraagd. Een bevestiging prompt wordt geopend.

Tik op "Reset All Settings" twee keer om de actie te bevestigen. Een voortgangsbalk verschijnt met de reset vooruitgang, die enkele seconden duurt voordat de iPhone automatisch herstart.

Hints

U kunt uw iPhone ook terugzetten naar de fabrieksinstellingen, het verwijderen van alle inhoud en instellingen. Vanaf het "Reset" menu, tik op "Wis alle inhoud en instellingen." Voer uw toegangscode in als daarom wordt gevraagd en tik op "Erase iPhone" twee keer om te voltooien.

Houd de iPhone aangesloten op een stroombron wanneer het wissen van alle inhoud en instellingen om te voorkomen dat het aftappen van de batterij van het apparaat tijdens het proces. Als de batterij leeg is in het midden van een volledige reset kan het de telefoon onbruikbaar.

Stappen in dit artikel van toepassing op iPhone apparaten met iOS 6.1. Verschillende versies of modellen kunnen verschillende stappen nodig zijn.

Share This Post