Index / Tuin / Hoe te winterklaar Power Lawn Mower

Share This Post

Tuin

Hoe te winterklaar Power Lawn Mower

Koude winterweer is hard op mechanische apparatuur zoals elektrische grasmaaiers. Als ze niet goed onderhouden en voorbereid voor de winter, kan uw grasmaaier eindigen met overdreven roest, een verstopte carburateur, startproblemen of andere moeilijk

AdvertisementKoude winterweer is hard op mechanische apparatuur zoals elektrische grasmaaiers. Als ze niet goed onderhouden en voorbereid voor de winter, kan uw grasmaaier eindigen met overdreven roest, een verstopte carburateur, startproblemen of andere moeilijkheden komen voorjaar. De tijd nemen om uw maaier winterklaar voordat het wordt koud voorkomt niet alleen koud weer schade, maar ook vermindert uw onderhoud nodig heeft bij warmer weer komt rond.

gas Stabilization

Benzine breekt na verloop van tijd, het verlaten van sediment in uw tank die uw carburateur verstoppen en kost je mogelijk honderden dollars voor professioneel onderhoud en reiniging. Om dit te voorkomen, moet je ofwel stabiliseren uw gas of leeg de benzinetank op uw maaier. Stabiliserende gas gaat het vullen van de tank en het toevoegen van een brandstof stabilisator dat het zal houden van het breken. Het legen van de tank wordt gedaan door te laten de motor draaien totdat deze uit gas en het verlaten van de dop van de tank, zodat de resterende brandstof kan verdampen. Als u van plan over het opslaan van de maaier binnen, kiezen voor het legen van de tank om een ​​brand te elimineren of damp gevaar.

Reiniging en onderhoud

Grondige reiniging en algemeen onderhoud ervoor te zorgen dat uw maaier roestschade geen last tijdens de winter en bereidt het voor gebruik in het volgende voorjaar. Verwijder eventueel vuil, stof of gedroogde gras van de maaier, vooral onder het dek, breng dan een siliconenspray onder het dek om toekomstige gras en vuil te voorkomen. Schraap of zand enige roestvlekken dat u merkt, het aanbrengen van roestwerende verf of kruipolie om extra roest te stoppen zich te vormen. Hoewel niet essentieel is, is dit ook een goed moment om het blad van uw maaier te scherpen.

Filters, Stekkers en olie

Reinig of vervang de lucht en brandstof filters voordat u uw maaier in opslag voor de winter om problemen in het voorjaar te voorkomen. Afhankelijk van hoeveel gebruik maken van uw maaier zag en hoe oud de filters zijn, kunt u in staat om gewoon wassen de huidige filters en opnieuw te installeren. Controleer de bougie op de maaier, op zoek naar tekenen van opbouw of slijtage en indien nodig vervangen. Dit is ook een uitstekende tijd om de olie in de maaier te veranderen, omdat de verse olie motorafdichtingen geconditioneerd tijdens de winter houden.

Overwinteren

Zodra u het onderhoud hebt voltooid, moet u uw maaier te beschermen tegen de elementen. Als u de beschikbare ruimte, slaan de maaier in uw garage, outdoor opslaggebouw of kelder. Als u niet beschikt over een afgesloten ruimte voor de maaier, bedek het met een grasmaaier deksel of zeil om het te beschermen tegen regen en sneeuw die roest of bevriezing schade zouden kunnen veroorzaken.

Share This Post