Index / Huis / Hoe te wandtegels over geweven Paint installeren

Share This Post

Huis

Hoe te wandtegels over geweven Paint installeren

Geef je-textuur geschilderde muur een geactualiseerde look door te bedekken met wandtegel. Tegel is een vrij veelzijdig materiaal dat in vrijwel elk vast oppervlak kan worden aangebracht. Kies gewoon een stijl en kleur van de tegel die coördineert me

AdvertisementGeef je-textuur geschilderde muur een geactualiseerde look door te bedekken met wandtegel. Tegel is een vrij veelzijdig materiaal dat in vrijwel elk vast oppervlak kan worden aangebracht. Kies gewoon een stijl en kleur van de tegel die coördineert met de inrichting van de kamer en - met een paar voorbereidingen, wat tijd en een beetje geduld - u kunt uw-textuur geschilderde muren bedekken met tegels.

Wat je nodig hebt

 • Drywall mes

  Medium-schuurpapier

  Vochtige doek

  Meetlint

  Potlood

  Niveau

  lijmkam

  Mortier

  tegelsnijder

  grout

  grout float

  Spons

Plaats een brede gipsplaat mes op de muur in een hoek van 45 graden. Beweeg het mes in opwaartse, neerwaartse en zijwaartse richting, losmaken en verwijderen van het oppervlak van de structuur van de muur.

Schuur de muur met medium korrel schuurpapier om verder te glad de textuur, het creëren van een vlakke ondergrond waarop de tegel toe te passen. Gebruik of een handheld schuurmachine of elektrische schuurmachine en starten in één van de bovenhoeken van de wand. Bewegen over de wand en dan naar beneden, schuren het gehele oppervlak van de wand.

Veeg het oppervlak van de muur met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen.

Verdeel de muur in de helft. Gebruik een meetlint om het midden van de wand bepalen. Trek een rechte verticale lijn in het middelpunt, met behulp van een potlood en een niveau.

Verspreid mortel langs de muur aan de ene kant van de lijn met een getande spaan. Stel een tegel tegen de muur, zodat de ene kant is tegen het potlood lijn. Vanaf de onderkant van de wand en werk je weg boven en naar buiten. Solliciteer meer mortel als dat nodig is. Set spacers tussen elke tegel.

Meet de resterende ruimtes die stukjes tegel vereisen. Gesneden stukken van de tegel om de metingen gelijk voor elke ruimte met een tegel cutter. Breng de cut tegels op de muur.

Herhaal de vorige twee stappen aan de andere kant van de wand.

Verwijder de tegel afstandhouders als de gehele wand is bedekt met tegels. Laat de tegels om gedurende 24 uur.

Solliciteer grout aan de muur met een grout vlotter. Begin bij een van de onderste hoeken van de muur en werk je weg omhoog en naar buiten. Werk de specie tussen de gaten in de tegels.

Veeg het oppervlak van de tegels met een vochtige spons. Spoel de spons en wring het uit als nodig is.

Share This Post