Index / Huis / Hoe te Walls structuur met een Roller

Share This Post

Huis

Hoe te Walls structuur met een Roller

Schilderen is een van de meest populaire manieren op te frissen of zelfs te transformeren van een huis, maar het kan laat de muren en plafonds vlak en kaal uit. Voor een oplossing die diepte en rente toevoegt aan elke kamer, veel huiseigenaren kiezen

Advertisement

Schilderen is een van de meest populaire manieren op te frissen of zelfs te transformeren van een huis, maar het kan laat de muren en plafonds vlak en kaal uit. Voor een oplossing die diepte en rente toevoegt aan elke kamer, veel huiseigenaren kiezen om hun muren textuur met extra verf, gespecialiseerde stijlen of zelfs uitgedunde-out gipsplaat compound. Er zijn vele methoden voor het aanbrengen van textuur en de algemene resultaten variëren van schilder schilder. Laat je creatieve kant over te nemen om een ​​kijkje al uw eigen te bereiken.

Wat je nodig hebt

 • Drop doeken

  schilderstape

  Gipsplaten verbinding poeder

  Emmer

  Roeren stok of een elektrische mixer

  Verf rollen pan

  Verfroller

  Grote nap rolluik

  Penseel

Bedek de vloeren en andere oppervlakken die u niet wilt om textuur met drop doeken of schilderstape om hen te beschermen tegen spatten en druppels.

Pour 3 1/2 liter gipsplaten verbinding in poedervorm, in een mengemmer. Voeg 1 deciliter water en roer het mengsel met een roeren stok of een elektrische mixer. Roer tot het een dikke consistentie, zoals die van ei nog of een milkshake. Voeg meer verbinding of water, indien nodig, om deze consistentie te bereiken.

Giet uw compound mengsel in een rollende verf pan. Bekleed een verfroller met een grote dutje te dekken; hoe groter de dutje, hoe dieper de textuur u gaat maken.

Rol het overdekte verfroller in de compound mengsel. Begin in een hoek van de kamer en werk je een weg door een muur op een moment. Hoe langzamer je rolt, hoe hoger de pieken en hoe dieper de valleien van de textuur zijn.

Betrekking hebben op een muur met textuur. Werken in onregelmatige richtingen, soms het terugdringen of horizontaal in plaats van verticaal, om de gewenste look te bereiken. Indien nodig, retoucheren bepaalde gebieden voor een meer precieze stijl met een fijn penseel.

Ga naar de muur tegenover degene waar je begonnen; Dit zal de eerste muur tijd om te drogen te geven voordat u begint op het aangrenzende muur, waardoor de kans op poetsen tegen je drogen textuur. Ga door totdat u alle gewenste oppervlakken met textuur hebben gedekt.

Hints

U moet schoon te maken, reparatie, prime en base-coat een oppervlak voor het aanbrengen van structuur.

Voor textuur toepassingen in vochtige ruimtes, zoals badkamers of kelders, moet u wellicht uw compound bekleding af te dichten. Neem contact op met een professional in een huis verbetering centrum voor meer informatie of voor hulp bij elk aspect van dit project.

Share This Post