Index / Cars / Hoe te VW Engine Warning Lights Identificeer

Share This Post

Cars

Hoe te VW Engine Warning Lights Identificeer

De motor waarschuwingslichten op uw VW voertuig u op de hoogte van belangrijke onderhoud dat nodig is. Zij waarschuwen ook kritieke systeemfouten die uw aandacht onmiddellijk nodig hebben. Echter, als je de handleiding van uw voertuig kwijt bent, of

Advertisement

De motor waarschuwingslichten op uw VW voertuig u op de hoogte van belangrijke onderhoud dat nodig is. Zij waarschuwen ook kritieke systeemfouten die uw aandacht onmiddellijk nodig hebben. Echter, als je de handleiding van uw voertuig kwijt bent, of u bent gewoon niet vertrouwd met de waarschuwingslichten op je dashboard, moet je weten wat elk licht betekent voor u de juiste stappen om te gaan met de kwestie kan nemen.

Begin uw Volkswagen-motor.

Kijk naar het centrum dashboard achter het stuurwiel. Als er iets mis is met uw VW, zullen de indicatielampjes hier verlichten.

Kijk voor alle verlichte lichten. Een rood licht batterij is een defecte alternator indicatielampje. Als er een geel licht in de vorm van een motor met het woord "Check" onder het licht op, dit is de check engine licht. Dit licht kan een scala van problemen die moeten worden gediagnosticeerd met behulp van een aan boord van diagnostische scan tool van een professionele monteur te geven. Een rode olie bus licht geeft aan te weinig oliedruk in het systeem. Een thermometer licht met twee golvende lijnen onder de thermometer geeft een probleem met het koelsysteem van de VW's. De (O) symbool op het dashboard geeft aan remblok vervanging noodzakelijk is. Een licht in de vorm van een benzinepomp geeft aan dat uw VW is bijna op brandstof, en je nodig hebt om het te vullen. Een licht in de vorm van een passagier met een gordel betekent dat uw veiligheidsgordel is ofwel niet goed is vastgemaakt of defect. Als de woorden "Anti-lock Off" op het dashboard verschijnen, betekent dit dat uw antiblokkeersysteem is defect. Een 1/2 cirkel met golvende lijnen in de voorkant van het betekent dat je mist lampen vervangen moeten worden. Een licht in de vorm van een auto met de romp geopende betekent dat het kofferdeksel niet de hele weg gesloten, of er een storing in de vergrendel- en slotmechanisme.

Share This Post