Index / Huis / Hoe te vullen holtes tussen Multiplex Sheets

Share This Post

Huis

Hoe te vullen holtes tussen Multiplex Sheets

Gemaakt door het aanbrengen van dunne platen van fineer of hout samen, multiplex is een haalbare keuze voor houtbewerking projecten, zowel binnen als buiten. Kasten en meubelstukken zijn slechts een paar dingen die je kunt maken met multiplex. De com

AdvertisementGemaakt door het aanbrengen van dunne platen van fineer of hout samen, multiplex is een haalbare keuze voor houtbewerking projecten, zowel binnen als buiten. Kasten en meubelstukken zijn slechts een paar dingen die je kunt maken met multiplex. De combinatie van platen van multiplex maakt het hout project duurzamer. Holten in multiplex zijn gewoon grote gaten die van nature voorkomen in het oppervlak van het hout. Hoewel het best om eventuele holtes voorafgaand aan het bevestigen van stukken van triplex samen te vullen, kun je holtes tussen multiplex platen te vullen met hout vulmiddel.

Wat je nodig hebt

 • 80-schuurpapier

  houtpasta

  Zaagsel

  kleine container

  injectiespuit

  Putty schraper

  Vochtige doek

  hout klemmen

  Tack doek

Zand het oppervlak van de multiplex met een 80-grit schuurpapier.

Combineer houtpasta met enkele zaagsel in een kleine container. Dit zorgt voor de kleur van de vulstof overeenkomt met de multiplex.

Vul een spuit met de houtpasta. U kunt spuiten op houtbewerking winkels of thuis verbetering winkels.

Til de rand van het ene blad van triplex totdat u de spuit over de leegte kunt invoegen. Injecteer de vulstof in de spleet en de leegte totdat het vulmiddel gelijk met het oppervlak van het hout.

Breng een kleefmiddellaag op het oppervlak van het onderste stuk triplex. Klem de vellen aan elkaar 's nachts, terwijl de lijm droogt.

Vullen holtes op de buitenste laag van triplex door het invoegen genoeg stopverf om de leegte te dekken. Gebruik een stopverf schraper om de stopverf flush over het gat glad en veeg overtollige.

Wrijf het buitenoppervlak met schuurpapier om de gevulde gat mengen om een ​​glad oppervlak te maken. Schuur de randen voor een gladde afwerking. Veeg zaagsel met een tack doek.

Hints

Als de lijm te sterk, zodat u de platen multiplex te scheiden zonder dat ze te kraken, gelden de vulstof net binnen de randen. Beveilig de vellen samen met meer lijm en klem samen 's nachts.

Schilderen of breng een laag vernis aan de multiplex af te maken.

Share This Post