Index / Tuin / Hoe te Voorns snel te doden

Share This Post

Tuin

Hoe te Voorns snel te doden

Zodra u kakkerlakken in uw huis hebt, is het zeer moeilijk om zich te ontdoen van kakkerlakken, tenzij je weet dat de juiste en natuurlijke thuis remedies. U kunt uw eigen voorn recepten te maken of zelfs een speciale huisdier te ontdoen van het onge

Advertisement

Zodra u kakkerlakken in uw huis hebt, is het zeer moeilijk om zich te ontdoen van kakkerlakken, tenzij je weet dat de juiste en natuurlijke thuis remedies. U kunt uw eigen voorn recepten te maken of zelfs een speciale huisdier te ontdoen van het ongedierte voor u. Voordat u kakkerlakken te doden, te praten met de buren om te zien of zij deze besmetting. De kans is groot als ze dat doen, zullen jullie beiden nodig hebt om te spuiten op hetzelfde moment, zodat de kakkerlakken niet zal komen die u bezoekt. Remembere zijn er vele manieren om kakkerlakken doden natuurlijk ook.

Om zich te ontdoen van kakkerlakken, probeer dan het kopen van een paar gekko's: Hier krijg je een paar gekko's in het huis en laat ze los. Dit kan storen, maar het is effectief in het doden kakkerlakken. Ze zullen al snel haasten om een ​​kakkerlak eten als ze er een rond het huis te zien. Laat je gecko blijven onbeheerd achter in het huis, vooral als je een kat. Zet uw gekko's terug in de kooi als je het huis verlaat.

Om kakkerlakken te doden, gebruik Boorzuur: U kunt een niet giftig merk, genaamd "Roach Pruf" te krijgen. De Boorzuur in dit spul doodt kakkerlakken op 100%. Het zuur zal eigenlijk verslechteren het lichaam van de voorn's, omdat het het insect verbruikt. Voeg enkel deze waar zie je de kakkerlakken de meeste, maar zorg ervoor dat je het niet in contact komt met water te krijgen of deze methode zal niet werken. Dit poeder behoeften volledig droog is.

Om kakkerlakken natuurlijk doden, krijg Diatomaceous: DE ook wel bekend als diatomeeënaarde is een natuurlijke remedie gebruikt om kakkerlakken te doden. Het bevat versteende schelpen van minuscule organismen die binnen genoemd diatomeeën hebben. De scherpe randen van de schalen zal de voorn aantasting na contact van het exoskelet. De voorn zal sterven binnen een paar uur van contact.

Voor het doden van kakkerlakken, kunt u gebruik maken Roach Balls: Om de voorn killer bal recept te maken, moet u een kopje borax, ¼ kopje suiker, ¼ gesnipperde ui, 1 eetlepel maïzena en 1 eetlepel water te nemen. Meng alle ingrediënten bij elkaar, dan zachtjes rol het in een kleine bal. Leg de balletjes in een plastic baggy en zet ze overal zie je de kakkerlakken. De ui zal de kakkerlakken te trekken, maar zorg ervoor dat je alle te houden van hen uit de buurt van huisdieren en kinderen.

Hints

Om zich te ontdoen van kakkerlakken, dan kun je boorzuur of Roach ballen gebruiken.

Als u van plan bent om kakkerlakken op natuurlijke wijze te doden, gebruik D-Dust.

Share This Post