Index / Huis / Hoe te voorkomen Pizza Deeg Van Vasthouden aan een Pizza Stone

Share This Post

Huis

Hoe te voorkomen Pizza Deeg Van Vasthouden aan een Pizza Stone

Ervaren pizza chef-koks weten het geheim van het maken van grote zelfgemaakte pizza: gebruik een pizza steen. Dit kookhulpconcentraat is letterlijk een plein van steen of ongeglazuurde tegels die u opwarmen in de oven en gebruik als een oppervlak waa

AdvertisementErvaren pizza chef-koks weten het geheim van het maken van grote zelfgemaakte pizza: gebruik een pizza steen. Dit kookhulpconcentraat is letterlijk een plein van steen of ongeglazuurde tegels die u opwarmen in de oven en gebruik als een oppervlak waarop uw pizzabodem te bakken. De steen draagt ​​direct warmte aan de onderkant van de korst, trekken vocht en het produceren van een knapperige textuur. verkeerd gedaan, kan dit resulteren in een pizza die hopeloos kleeft aan de steen. Maar je kunt leren om de trucs die professionals hebben gebruikt voor het jaar om ervoor te zorgen dat uw pizza loskomt van de steen net zo gemakkelijk als het ging gebruiken.

Wat je nodig hebt

  • Pizza steen

    Oven

    maaltijd Corn

    ruwe pizza

Mix en kneed je het deeg tot het glad en glanzend. Als je het deeg kleeft aan uw handen wanneer je hem oppakt, voeg meer bloem, 1 eetlepel in een tijd tot het deeg glad is. Strek het deeg en rol het in een bal. Als het oppervlak is satijnachtige glad deeg is klaar.

Plaats uw pizzasteen op het midden rek van de oven terwijl het nog cool. Zet de oven en laat de pizza steen om mee te verwarmen met de oven.

Strooi maïsmeel over het oppervlak van de steen. De maïsmeel werkt als een aparte ondergrond voor het deeg om op te zitten, en houdt het iets boven de hot stone.

Vorm uw pizza op een pizza peel of een peddel, of gebruik een maïsmeel-bezaaid platte metalen bakplaat. Schuif het afgewerkte pizza van het oppervlak op de bovenzijde van de pizza steen.

Controleer uw pizza halverwege de aanbevolen kooktijd. Schuif uw schil of een grote spatel onder de pizza en het ronddraaien, draaien het achterste deel van de pizza naar de voorzijde van de oven. Dit zal zorgen voor een gelijkmatige verwarming van het deeg, en helpen ervoor te zorgen dat de korst is los op de steen.

Trek uw pizza met een pizza peel of een grote spatel en leg het op een dienblad. Schakel de oven en laat het afkoelen. Verwijder de pit wanneer het volledig is afgekoeld. Gebruik een plastic spatel om af te schrapen elk verbrande voedsel en de resterende maïsmeel op het oppervlak. Was de steen met duidelijke warm water, maar nooit gebruik van zeep of wasmiddel. De resterende olie die bakt in de steen elke keer dat je het gebruikt zal helpen om het nog stick-proof elke keer dat pizza bakken te maken.

Hints

Voeg nooit een koude pizza steen aan een hete oven. Het verschil in temperatuur kan scheuren en breken de steen.

Share This Post