Index / Huisdieren / Hoe te Vogels uit een Tuin Houd

Share This Post

Huisdieren

Hoe te Vogels uit een Tuin Houd

Hoewel vogels zijn een welkome aanvulling op de vele tuinen - ze eten de insecten die planten zouden kunnen beschadigen, en niet te vergeten toe te voegen mooie bezienswaardigheden en geluiden van het landschap - ze kunnen ook vervelend zijn. Vogels

AdvertisementHoewel vogels zijn een welkome aanvulling op de vele tuinen - ze eten de insecten die planten zouden kunnen beschadigen, en niet te vergeten toe te voegen mooie bezienswaardigheden en geluiden van het landschap - ze kunnen ook vervelend zijn. Vogels kunnen onkruid te introduceren in de tuin door middel van het vervoer van vogelzaad en plantenzaden rond het erf. Ze kunnen ook gewassen beschadigen door het eten van de vruchten je zo hard te groeien werken. Hier volgen enkele tips over het houden van vogels uit een tuin.

Wat je nodig hebt

Blikjes, cd's, taart platen, of andere glimmende voorwerpen

Nagels of touw

Staken of platen

Vogelverschrikker of platen, vulling en kleding

Plastic uil of andere grote vogel

Plaats blikjes, aluminium taart pannen of andere glanzende voorwerpen rond uw tuin, opgehangen aan koorden of genageld boards. Vogels hebben de neiging om uit de buurt van reflecterende materialen verlegen. CD's kunnen ook worden gebruikt, ofwel gehandeld op grond van sticks of vastgebonden aan een touwtje en hing als streamers over de bovenkant van de tuin.

Installeer vogelverschrikkers. Zet een hoge post of 1-by-2 inch bord in de tuin en bulk het met wat hooi verbonden met een touwtje omheen. Kleed het in sommige oude kleren en een paar glimmende objecten toe te voegen, zoals aluminiumfolie.

Plaats Voederhuisjes een afstand van uw tuin, zodat ze er van af worden aangetrokken.

Installeer een plastic uil of andere grote vogels in uw tuin. Verander de locatie af en toe met het oog op een meer levensechte effect te geven.

Plaats netting op planten die vogels kunnen eten in de tuin, zodat ze ergens anders zal gaan.

Hints

Gebruik nooit gif of andere schadelijke stoffen in uw tuin vogels te bevrijden.

Share This Post