Index / Huis / Hoe te Vochtigheid meten in een Crawlspace

Share This Post

Huis

Hoe te Vochtigheid meten in een Crawlspace

Behoud van een goede vochtigheidsgraad in een kruipruimte is essentieel bij het voorkomen van de groei van schimmels, meeldauw, mijten en andere pathogenen. Gelukkig, het is heel gemakkelijk om te testen hoe vochtig een bepaalde kruipruimte is. Wat j

AdvertisementBehoud van een goede vochtigheidsgraad in een kruipruimte is essentieel bij het voorkomen van de groei van schimmels, meeldauw, mijten en andere pathogenen. Gelukkig, het is heel gemakkelijk om te testen hoe vochtig een bepaalde kruipruimte is.

Wat je nodig hebt

  • hygrometer

    Potlood

    blocnote

Voer de kruipruimte met de hygrometer uitgeschakeld. Een lezing van de natuur of een andere kamer zou misleidend zijn.

Neem drie lezingen van de kruipruimte om de nauwkeurigheid te verzekeren, bij voorkeur in drie verschillende gebieden.

Wordt een andere meting op een ander tijdstip van de dag. Als bijvoorbeeld drie metingen in de ochtend genomen, neemt één in de avond.

Noteer de gegevens van uw metingen in een logboek. Het bijhouden van een verslag van de relatieve vochtigheid in een kruipruimte zal zorgen voor de lange termijn consistentie. Analyseer uw gegevens voor eventuele patronen van verhoogde luchtvochtigheid.Hints

Bij het kiezen van een hygrometer, zijn zeker een die zowel luchtvochtigheid en temperatuur zal lezen selecteren. Een hygrometer als dit relatieve vochtigheid, dat een percentage van de maximale hoeveelheid vocht die de lucht bij de gemeten temperatuur te houden testen.

Share This Post