Index / wettelijk / Hoe te vinden of een persoon wordt gezocht door de politie

Share This Post

wettelijk

Hoe te vinden of een persoon wordt gezocht door de politie

Of je medewerkers in te huren of u bent een persoon die wil om te controleren of uw data, zal er een tijd komen dat je nodig hebt om een ​​criminele achtergrond controle uit te voeren. De criminele achtergrond controleren bevat informatie verzameld v

Advertisement

Of je medewerkers in te huren of u bent een persoon die wil om te controleren of uw data, zal er een tijd komen dat je nodig hebt om een ​​criminele achtergrond controle uit te voeren. De criminele achtergrond controleren bevat informatie verzameld van de FBI, evenals state-specifieke databases. De cheque kan u helpen te bepalen of de persoon die u vragen over heeft een arrestatiebevel uit voor zijn arrestatie.

Neem contact op met uw staat Attorney General's Office of staat gerechtsgebouw en adviseren de receptionist die u zou willen hem om te controleren of de "FBI Criminal History Record Repository" en "State Record Repository" om te zien of er een bevel is uitgevaardigd voor de arrestatie van de persoon. U moet zo veel mogelijk informatie te verstrekken over de individuele mogelijk, zoals naam, sofi-nummer en geboortedatum. De meeste staten zullen vereisen dat u een verwerkingsbedrijf vergoeding betalen aan de controle uit te voeren.

Raadpleeg een bureau dat is gemachtigd om toegang te krijgen tot de staat het record repository om een ​​antecedentenonderzoek te doen. Dit is de methode die wordt gebruikt door veel werkgevers die nodig zijn om een ​​antecedentenonderzoek op individuen wie ze geïnteresseerd zijn in het verhuren uit te voeren. Het merendeel van de agentschappen zullen een vergoeding om te controleren op warrants.

Een bezoek aan een website, zoals CourtRecords.Com, GovWarrantRecords.Org en Government-Gegistry.US, die u zal toestaan ​​om te zoeken naar openbare registers en erachter te komen of een persoon heeft arrestatiebevelen. Deze websites trekken informatie uit alle van de staat plaat repositories, in plaats van slechts één staat, en u voorzien van de resultaten. De meeste van deze websites laat je vooraf weten of de naam van de persoon werd gevonden in de database. Echter, om informatie in verband met de naam te bekijken, moet u een vergoeding betalen.

Share This Post