Index / Huisdieren / Hoe te verzorgen rond de ogen van een Maltese Puppy

Share This Post

Huisdieren

Hoe te verzorgen rond de ogen van een Maltese Puppy

de ogen van een hond is een van zijn meest kwetsbare onderdelen, dus veel zorg moet worden genomen bij het verzorgen om hen heen. Maltese in het bijzonder hebben bont dat regelmatige verzorging nodig heeft, want het is lang, accumuleert scheur vlek -

Advertisementde ogen van een hond is een van zijn meest kwetsbare onderdelen, dus veel zorg moet worden genomen bij het verzorgen om hen heen. Maltese in het bijzonder hebben bont dat regelmatige verzorging nodig heeft, want het is lang, accumuleert scheur vlek - een vochtige verkleuring rond de binnenrand van het oog van een hond - en wordt gemakkelijk gematteerd. Maltese puppies hebben speciale zorg nodig als ze worden verzorgd rond de ogen, als ze zijn gevoelig voor verzorgingsproducten of ruwe behandeling.

Wat je nodig hebt

Fijn getande metalen kam

No-tranen puppy shampoo

washandje

Vloeibare tear-vlekkenverwijderaar

Bruidegom de ogen van een puppy's elke keer dat hij een bad krijgt.

Houd het hoofd van je puppy stevig, maar niet te strak tegen je borst. De Maltese pup moet niet in staat zijn om elke plotselinge bewegingen te maken terwijl u werkt rond haar ogen.

Gebruik een fijn getande metalen kam de buitenkant van de ogen rond te poetsen. Begin met de borstel gehouden dicht bij de rand van het oog en borstel het haar in een beweging naar buiten weg van het oog.

Gebruik een no-tranen puppy shampoo bij het wassen van het gezicht van de puppy's en rond haar ogen.

Schuim van de no-tranen puppy shampoo in de buurt van de ogen van de puppy's om weg te wassen elke tearstain. De tearstain op een Maltese is zeer opvallend, omdat deze honden hebben fijne, lichte vacht.

Spoel de shampoo uit het gezicht van de puppy's grondig.

Geniet van een washandje met een vloeibare tear-vlekkenverwijderaar. Wikkel de doek om je wijsvinger en gebruik uw vingertop om voorzichtig weg te vegen vaste materie, zoals scheuren vlek die aan de binnenkant van het oog is veranderd in een korst.

Hints

Kam Maltese puppies voor een bad. Kammen hun fijn haar als het nat is zal leiden tot beschadiging en gespleten haarpunten.

Share This Post