Index / Ambachten / Hoe te verzachten Modeling Clay

Share This Post

Ambachten

Hoe te verzachten Modeling Clay

In plaats van gooien uit stijf boetseerklei, kunt u de plasticiteit herstellen met een paar trucjes. Thermische behandelingsinstallatie methode met de föhn is zeer effectief in het verzachten polymeer. Andere opties zijn het werken additieven in de k

AdvertisementIn plaats van gooien uit stijf boetseerklei, kunt u de plasticiteit herstellen met een paar trucjes. Thermische behandelingsinstallatie methode met de föhn is zeer effectief in het verzachten polymeer. Andere opties zijn het werken additieven in de klei om vocht te herstellen. U kunt om te beginnen met de eenvoudigste optie en ga naar meer gecompliceerde technieken.

Wat je nodig hebt

Perkament

Haardroger

Dunne blad of mes

Vloeibare klei wasverzachter

vaseline

Ziplock-zakje

Met behulp van warmte naar Clay verzachten

Tape een stuk perkament papier om uw werk oppervlak. Leg de geharde stuk klei bovenop.

Zet de föhn. Zet hem op de hoge warmte-instelling.

Verwarm de verharde klei totdat het zichtbaar wordt verzacht. Schakel de droger. Controleer of de klei genoeg om te werken met zacht is geworden. Als het niet heeft, blijven gebruiken de droger totdat de klei verzacht.

Met behulp van Additieven voor Clay verzachten

Hak de verharde klei in kleine stukjes met het mes.

Gebruik een vloeibare klei wasverzachter om de klei stukken te verzachten. Volg de aanwijzingen op de verpakking van de vloeibare klei ontharder voor het beste resultaat. Anders, massage tussen 2-5 druppels van de ontharder in de klei. Als het nog te moeilijk om mee te werken, nog twee druppels klei wasverzachter toe te passen. Plaats in ritssluiting plastic baggy en laat zitten terwijl de klei waterontharder wordt geabsorbeerd.

Gebruik een klein beetje vaseline - minder dan een halve theelepel - in plaats van de vloeibare klei wasverzachter. Brei de gelei in de klei stukken totdat ze verzachten.

Hints

Overweeg het mengen van verse doorzichtig klei in een moeilijk te werk klei. Door het gebruik van doorschijnend klei, die meestal veel zachter dan ondoorzichtig, kunt u nog steeds het behoud van de kleur.

Werken additieven in klei kan de chemie te veranderen, met mogelijke gevolgen voor hoe lang het duurt om te bakken.

De additief werkte klei kan ook laat een residu op uw huid.

Share This Post