Index / Huis / Hoe te verzachten Concrete

Share This Post

Huis

Hoe te verzachten Concrete

Concrete wordt verzacht meestal vóór het verwijderen van gereedschappen, vrachtwagens, machines of andere oppervlakken waar hij heeft gehandeld tijdens de bouw. Terwijl nieuw beton, hetgeen is overgelaten uitharden of drogen minder dan 48 uur, kunnen

AdvertisementConcrete wordt verzacht meestal vóór het verwijderen van gereedschappen, vrachtwagens, machines of andere oppervlakken waar hij heeft gehandeld tijdens de bouw. Terwijl nieuw beton, hetgeen is overgelaten uitharden of drogen minder dan 48 uur, kunnen worden gemaakt, kunnen de meeste uitharden langer dan twee dagen beton dat verzacht voor gemakkelijke verwijdering en moet worden opgebroken. Ontharding concreet helpt bij een snelle, effectieve verwijdering te waarborgen, zonder schade aan oppervlakken of machines.

Wat je nodig hebt

  • Pressurized waterslang

    Koud water

    Spray fles of emmer

    Vloeibaar beton verwijderen verbinding

Verwijder alle losse beton. Als er een gedroogd of losgemaakt beton op de oppervlakte van het gebied, gereedschap of machines, verwijderen die met de hand voor het aanbrengen van de weekmaker.

Spuit de beton met hoge druk koud water. Het koude water helpt om vuil en ander vuil te verwijderen van het beton alsmede op alle resterende stukjes verhard, losse beton te verwijderen. Laat het gebied helemaal droog.

Spray met weekmaker. De weekmaker kan in een spuitfles worden geplaatst voor het gemak van de toepassing of het gebied kan worden geweekt om te helpen verzachten hardere stukken. Niet verdunnen de verzachtende verbinding, tenzij geïnstrueerd door product richtingen.

Verwijder het verweekte beton. Oudere beton kunnen gereedschap vereisen om volledig te verwijderen. Opnieuw de verzachtende verbinding te blijven losdraaien opgebouwd beton.

Share This Post