Index / Huis / Hoe te verzachten Carpet

Share This Post

Huis

Hoe te verzachten Carpet

De levensduur van het tapijt wordt sterk beïnvloed door het onderhoud en de reiniging van het materiaal. Na verloop van tijd, wassen, reinigen met stoom en schrobben tapijt kunnen verlaten de vezels grof en hard. Echter, door het toevoegen van eenvou

AdvertisementDe levensduur van het tapijt wordt sterk beïnvloed door het onderhoud en de reiniging van het materiaal. Na verloop van tijd, wassen, reinigen met stoom en schrobben tapijt kunnen verlaten de vezels grof en hard. Echter, door het toevoegen van eenvoudige huishoudelijke additieven om uw tapijt reinigen routine, kunt u de vezels nieuwe impuls te geven en te verzachten het tapijt, waardoor het fris, schoon en zien er fantastisch voor de komende jaren.

Wat je nodig hebt

 • Vacuüm

  Stain behandeling

  Schrobborstel

  Commerciële tapijt shampoo

  Carpet shampooer of stoomreiniger

  witte azijn

Vacuum het tapijt. Voor het reinigen met stoom of met behulp van een tapijt shampooer, vacuüm het gehele gebied van het tapijt om het vuil los.

Breng een behandeling vlek vlekken in het tapijt. Tapijt voorbehandelen van materialen zijn te vinden op lokaal thuis verbetering of bouwmarkten en bij de meeste grote retailers. De meeste voorbehandelingen worden gespoten toepassing, drogen en vervolgens gereinigd met de rest van het tapijt met een shampooer of stoomreiniger. Gebruik zonodig een borstel als onderdeel van een voorbehandelingswerkwijze voor vlekken.

Meng het tapijt shampoo in de shampooer of stoomreiniger volgens de instructies van de fabrikant. Aan de oplossing, voeg 1 kopje gedestilleerd witte azijn. De azijn helpt om een ​​residu te trekken van het tapijt en verzacht de vezels. Dit is een uitstekende, natuurlijke en groene oplossing tapijt verzachten tijdens het reinigen. Maak de hele overspanning van de kamer met de machine en laat enkele uren drogen voordat het lopen op het tapijt.

Hints

Een ander alternatief is een tapijt verzachter toepassing op het mengsel. Buy-tapijt verzachtende additieven op lokaal bouwmarkten.

Als u niet de eigenaar van een stoomreiniger of tapijt shampooer, kunt u één van een lokale hardware of thuis verbetering winkel te huren.

Share This Post