Index / Cars / Hoe te verwijderen Zuigers Van drijfstangen

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen Zuigers Van drijfstangen

Temperatuur en de lading stress veroorzaken aanzienlijke slijtage van drijfstangen en zuigers door de jaren heen. Na verloop van tijd, zullen ze moeten worden gecontroleerd op schade. Het verwijderen van staven en zuigers van de cilinders van de moto

AdvertisementTemperatuur en de lading stress veroorzaken aanzienlijke slijtage van drijfstangen en zuigers door de jaren heen. Na verloop van tijd, zullen ze moeten worden gecontroleerd op schade. Het verwijderen van staven en zuigers van de cilinders van de motor ter inzage vraagt ​​aandacht voor detail en zal een beetje tijd in beslag nemen. Echter, het is een taak die een minimum aan instrumenten nodig en kan worden aangevuld door doe-monteurs die bereid zijn om in het werk te zetten.

Wat je nodig hebt

Moersleutel

3/8-inch rubber slangen stukken

Houten hamer handvat

Tang

Kokend water

Nummer de drijfstangen en rod caps. De staven en caps zijn afgestemd sets en zal moeten bij elkaar gehuisvest. Ze zullen ook moeten worden geïnstalleerd in hun originele cilinders op herbouw.

Maak de twee bouten ingedrukt houden van de drijfstang kap. Verwijder de kap. Schuif rubber slangen stukken over de drijfstang studs om de apparatuur te beschermen.

Duw de drijfstang en de zuiger van de bodem van het motorblok, met een houten hamer handvat. Schuif de drijfstang en de zuigers uit de cilinder.

Knijpen met een tang de borgring die de zuigerpen zijn plaats. Verwijder de borgring van de montage.

Dompel de zuiger in kokend water om de zuiger uit te breiden. Duw de zuigerpen uit. Scheid de zuiger van de drijfstang. Herhaal dit voor alle zuigersamenstellen.

Share This Post