Index / Cars / Hoe te verwijderen Yellow Road Paint

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen Yellow Road Paint

Auto's zijn gebonden aan raken bekrast, dinged, gebogen en gebeitst --- vooral tijdens de bouw seizoen, wanneer het werk bemanningen bestrating en het schilderen van wegen. Deze voorwaarden zijn niet vriendelijk voor onze voertuigen en kan leiden tot

AdvertisementAuto's zijn gebonden aan raken bekrast, dinged, gebogen en gebeitst --- vooral tijdens de bouw seizoen, wanneer het werk bemanningen bestrating en het schilderen van wegen. Deze voorwaarden zijn niet vriendelijk voor onze voertuigen en kan leiden tot stressvolle situaties proberen om deze auto problemen op te lossen. Vers gelegd gele weg verf is een van de grootste bedreigingen voor de buitenkant van uw auto. Raak niet in paniek als je wat ploetert op uw auto te spotten; de nodige stappen ondernemen om uw auto te verzekeren ziet er gloednieuw opnieuw.

Wat je nodig hebt

Hogedrukreiniger

Handdoek

Spray smeermiddel

washandje

vaseline

autowas

Was uw auto met een hogedrukreiniger direct. De meeste professionele wasstraten zal de klus te klaren, maar als je een hogedrukreiniger kunt u ervoor kiezen om het te doen thuis. Het wassen van uw auto, terwijl de weg verf is nog nat zullen los te maken en verwijder het meeste.

Droog het getroffen gebied volledig met een handdoek, dan spuit het gebied met smeermiddel. Laat het smeermiddel om de verf gedurende 1-2 uur, daarna de hogedrukreiniger het voertuig weer. Het smeermiddel verzacht de verfresten zonder dat dit invloed exterieur verf van uw auto. Herhaal deze procedure indien nodig.

Wanneer de verf is gedroogd over het voertuig en moeilijk is te verwijderen, breng een royale laag vaseline het getroffen gebied met een zachte doek. Laat de gelei te zitten op de weg verf 's nachts, dan was het gebied met een hogedrukreiniger weer. Deze stap moet elke laatste restjes verf die op het voertuig blijven los te maken.

Breng een ruime coating van was op uw voertuig nadat u alle verf verwijderd. De was zal geen verdere schade van de weg verf te voorkomen en verwijder eventuele blijvende tekenen van de verf.

Hints

Niet schrobben het getroffen gebied van uw auto, die de lakschade verder te stellen en mogelijk ruïneren de buitenkant van uw auto.

Share This Post