Index / Gezondheid / Hoe te verwijderen xanthelasma Met TCA

Share This Post

Gezondheid

Hoe te verwijderen xanthelasma Met TCA

Dermatologen gebruiken soms trichloorazijnzuur, ook wel bekend als TCA, behandeling xanthelasma. Xanthelasma is een zachte, vlakke plaat die verschijnt als een geelachtige kleur meestal op het middengedeelte van het ooglid een persoon. De aandoening

AdvertisementDermatologen gebruiken soms trichloorazijnzuur, ook wel bekend als TCA, behandeling xanthelasma. Xanthelasma is een zachte, vlakke plaat die verschijnt als een geelachtige kleur meestal op het middengedeelte van het ooglid een persoon. De aandoening is niet volledig begrepen door medische professionals, maar hypocholestoralemia wordt geassocieerd met xanthelasma in 60 procent van alle gevallen. TCA behandelingen xanthelasma veroorzaken laesies krimpen en verdwijnen; echter xanthelasma vaak opnieuw optreedt bij patiƫnten na TCA behandelingen.

Neem contact op met uw dermatoloog. Xanthelasma is een huidaandoening die behandeling door een arts vereist; omdat de stoornis is een huidaandoening het valt in de medische toepassingsgebied van de dermatologie.

Een afspraak met uw dermatoloog, zodat ze de conditie van je xanthelasma kan beoordelen. Je moet nooit de behandeling van een huidaandoening, zonder bevestiging van een medische professional die de aandoening is wat je denkt dat het is.

Laat de arts om uw xanthelasma behandelen met wattenstaafje applicators. De applicators zijn ondergedompeld in de TCA en uit de vloeistof. Met je ogen dicht, wordt de TCA zachtjes aangebracht op de delen van de huid bedekt met xanthelasma. De resultaten zijn niet direct; moet je het meerdere keren opnieuw aangebracht in de loop van enkele maanden of totdat de laesies verdwenen.

Share This Post