Index / Cars / Hoe te verwijderen Water Residu in Gas Tanks

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen Water Residu in Gas Tanks

Ervoor zorgen dat al het restwater wordt gegaan van een gastank kan tijd en geld besparen later. Er zijn verschillende methoden voor het verwijderen van de laatste van het water uit een gastank, zowel met als zonder chemicaliën. De chemische applicat

AdvertisementErvoor zorgen dat al het restwater wordt gegaan van een gastank kan tijd en geld besparen later. Er zijn verschillende methoden voor het verwijderen van de laatste van het water uit een gastank, zowel met als zonder chemicaliën. De chemische applicatie is goed voor tanks die niet veel water had in hen en dat hoefde niet te worden verwijderd wanneer het water werd gehaald. Voor tanks die zijn verwijderd, is er een andere methode die vóór opnieuw installeren van de tank kan worden gebruikt.

Wat je nodig hebt

HEET

Haardroger

chemische Method

Giet een fles HEET in de benzinetank door de vulopening ventiel. Er moet voldoende benzine in de tank voor de motor, hoewel een volle tank is prima, ook.

Zet de auto op en ga voor een rit. Dit zal helpen verspreiden het HEET door de brandstofleidingen. HEET zal ook veilig schone brandstof injectoren en niet carburateurs of katalysatoren schaden.

Voeg HEET als een preventieve als de temperatuur daalt tot onder het vriespunt. Met behulp van het op deze manier zal condensatie van water te houden van de opbouw in de benzinetank.

Air Methode

Tap zoveel water en gas uit de tank mogelijk.

Verwijder de tank van de auto. Dit zal helpen om al het water en brandstof uit de tank, omdat het kan worden gedraaid.

Zet een föhn en blaas de lucht hoewel de gastank. Deze methode zal een tijdje duren, afhankelijk van de hoeveelheid water residu in de tank om mee te beginnen. Als het warm en droog, de tank kan ook de lucht drogen. Zodra de tank volledig is gedroogd, kan opnieuw worden geïnstalleerd.

Share This Post