Index / tech / Hoe te verwijderen VMware Virtual OS

Share This Post

tech

Hoe te verwijderen VMware Virtual OS

VMware virtualisatie-programma's te maken van virtuele machines op uw computer die virtuele besturingssystemen in een venster op de computer uitvoeren. Elke virtuele besturingssysteem zijn eigen virtuele machine, die bestaat uit een map met configura

Advertisement

VMware virtualisatie-programma's te maken van virtuele machines op uw computer die virtuele besturingssystemen in een venster op de computer uitvoeren. Elke virtuele besturingssysteem zijn eigen virtuele machine, die bestaat uit een map met configuratiebestanden en een grote virtuele harde schijf beeldbestand dat harde schijf van de virtuele machine vertegenwoordigt. U kunt een virtuele besturingssysteem in VMware verwijderen door het schrappen van de virtuele machine. Elke virtuele machine is self-contained, zodat het verwijderen van een zal niet je andere virtuele besturingssystemen te bewerkstelligen. U kunt alleen virtuele machines die niet in gebruik is door VMware verwijderen; zorg ervoor dat ze stilgelegd eerst of de optie "Delete" verschijnt grijs weergegeven.

VMware

Klik op het menu "Virtual Machine" aan de bovenkant van de VMware virtuele machine venster, met de muis cursor over "Power" en klik op "Power Off" het afsluiten van de virtuele machine als het draait.

Met de rechtermuisknop op de virtuele machine in het linkerdeel van het venster VMware en klik op "Delete VM uit Schijf."

Klik op "Ja" om de virtuele machine en het besturingssysteem definitief te verwijderen.

VMware Fusion

Klik op het menu "Window" aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Virtual Machine Library."

Selecteer een virtuele machine door te klikken op de naam in de bibliotheek venster.

Klik op het menu "Virtual Machine", houdt u de "Option" of de toets "Alt" en klik op de optie "Power Off" die verschijnt om het op te voeden als het draait.

Houd de toets 'Ctrl' en klik op de naam van de virtuele machine die u wilt verwijderen in het venster bibliotheek.

Klik op "Delete" in het menu dat verschijnt en klik op de "Move to Trash" knop.

Hints

U kunt op en houd de toets "Ctrl", klikt u op het pictogram "Trash" en klik op "Prullenbak legen" op Mac OS X om bestanden van de virtuele machine verwijderen van uw systeem.

een virtuele machine verwijdert, is permanent: je zult niet in staat zijn om de virtuele machine en de bestanden te herstellen, tenzij u het te herstellen uit de prullenbak op Mac OS X. VMware verwijdert de virtuele machine zonder het te verzenden naar de Prullenbak op Windows.

Share This Post