Index / Huis / Hoe te verwijderen vervaagde kleuren uit kleding

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen vervaagde kleuren uit kleding

Kleding kleurstof bloedingen tijdens wasprogramma's op andere kleding, die het uiterlijk van een verbleekte kleuren kan geven op lichtere kleding. Gelukkig, die vervaagde kleuren worden verwijderd met behulp van Carbona Color Run Remover, die de vers

AdvertisementKleding kleurstof bloedingen tijdens wasprogramma's op andere kleding, die het uiterlijk van een verbleekte kleuren kan geven op lichtere kleding. Gelukkig, die vervaagde kleuren worden verwijderd met behulp van Carbona Color Run Remover, die de verse kleurstof vlek uit de getroffen kleding liften zonder schade aan het weefsel. De kleur remover is een speciaal samengesteld product verkrijgbaar bij supermarkten, evenals stof winkels, en is veilig op wit en kleurvast kleding. Als alternatief kan chloor worden gebruikt om kleurstof vlekken op te tillen witte kleding, maar moet in kleine hoeveelheden worden gebruikt om onomkeerbare weefselschade voorkomen.

Wat je nodig hebt

 • grote emmer

  Carbona Color Run Remover

  menglepel

  Color-grabbing doek

  Mild wasmiddel

  Wasserij pre-treater spuiten

  Chloor bleek

  Heavy-duty wasmiddel

  Wasmachine

Kleur Run Remover Gebruik

Vul de emmer met 4 liter water bij de hoogste temperatuur die veilig is voor gebruik met de gekleurde kleding.

Giet het gehele pakket kleur loopt Remover in de emmer, en roer het mengsel in water tot het volledig oplost.

Plaats de gekleurde kleding in de emmer, en laat het in het mengsel te laten weken tot 1 uur. Roer de kleding in de emmer elke 10 tot 15 minuten om de kleurstof los te maken van het weefsel.

Verwijder de kleding uit de emmer, en knijp het overtollige vocht uit de kleding. Niet wringen de kleding, omdat dit de vorm van de kleding kan verstoren.

Spoel de kleding onder warm stromend water, en zet de wasmachine op de juiste temperatuur aangegeven op het schoonmaken tag van de kleding.

Voeg 1 kopje wasmiddel, en plaats de kleding in de voor de normale wasprogramma wasmachine.

Steek de kleur grijpen doek in de wasmachine tijdens het spoelen, en trek het kledingstuk uit de wasmachine na de cyclus eindigt.

Verwijder de kleur grijpen doek uit de kleren en de kleren te drogen zoals aangegeven op de reiniging tag.

Pre-Treatment en Bleaching

Spuit de kleurstof vlek op het witte kleding met een pre-treater spray, en laat de spray in de kleding gedurende ten minste 10 minuten.

Stel de wasmachine een normale wascyclus en ingestelde temperatuur de wasmachine om de hoogste temperatuur die veilig is voor de kleding.

Giet 1 kop zware wasmiddel in de wasmachine en voeg 1 kopje bleekwater aan het wassen. Gebruik geen bleekmiddel of het wassen van kleding kleur, zoals het bleekmiddel blijvend beschadigt het weefsel.

Voeg de gekleurde kleding aan de wasmachine, en wassen zoals gewoonlijk.

Verwijder de kleding een keer het wasprogramma is voltooid, en droog zoals aangegeven op het schoonmaken tag van de kleding.

Share This Post