Index / Huis / Hoe te verwijderen verfspatten Van verlichtingsarmaturen

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen verfspatten Van verlichtingsarmaturen

Dus je hebt een kamer in uw huis geschilderd en je dacht dat je had alles perfect vastgebonden en bedekt met kranten. Dan ga je terug om te kijken naar je werk, en je beseft dat verfspatten vastzitten aan uw lampen. U hoeft niet aan de lamp te vervan

AdvertisementDus je hebt een kamer in uw huis geschilderd en je dacht dat je had alles perfect vastgebonden en bedekt met kranten. Dan ga je terug om te kijken naar je werk, en je beseft dat verfspatten vastzitten aan uw lampen. U hoeft niet aan de lamp te vervangen. Met behulp van de juiste tools zal hebben stralend als nieuw.

Wat je nodig hebt

 • Chemische verf stripper

  Rags

  kwast

  Aluminium folie

  krabber

  Staal wol

  Tandenborstel

Zet het licht uit. Warmte zorgt ervoor dat de verf stripper om anders te reageren. Als je licht nodig hebt om door te werken, zet een lamp in de kamer of op het werk tijdens de dag.

Breng een ruime hoeveelheid verf stripper aan de spat met behulp van een kwast. Geen gebruik maken van een goede kwaliteit kwast. De borstel zal worden geruïneerd door de verf stripper en moet na dit project te worden gegooid. Leg een vel aluminiumfolie rond de verf stripper om te voorkomen dat te snel droogt. Dit versnelt het chemische proces.

Laat de verf stripper naar de spatten verzachten. Test om te zien of de stripper zijn werk heeft gedaan door het afschrapen van de verfspatten met een schraper. Als de verf begint af te komen dan de chemische stoffen werken.

Wrijf de ploetert in een cirkelvormige beweging met behulp van extra fijne staalwol. De schraper kan gebruikt worden op een vlakke ondergrond, maar kan moeilijk zijn om goed omgaan met meer dan gebogen randen en detail werk. Gebruik de staalwol op afgeronde gebieden.

Gebruik een tandenborstel bedekt met meer verf stripper te krijgen in kleine spleten.

Gebruik een vochtige doek om alle sporen van de verf stripper uit je lamp te verwijderen.

Hints

Als de verf stripper de eerste keer niet werkt, wees geduldig. Solliciteer meer chemicali├źn en wacht tot het proces om te gaan werken. Solliciteer verfafbijtmiddel rechtstreeks naar een tandenborstel of de staalwol om aan te werken echt hardnekkige vlekken.

Draag rubberen handschoenen bij het werken met chemische afbijtmiddelen.

Draag een veiligheidsbril om te voorkomen dat de verf-stripper ploetert in je ogen.

Share This Post