Index / Huis / Hoe te verwijderen Verf Van Messing

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Verf Van Messing

Spuiten genereert een mooie afwerking, vrij van lelijke roller merken en penseelstreken. Helaas applicatietechniek leidt tot over-spuiten vlekken op aangrenzende oppervlakken. Over-agressieve verwijdering technieken gevoelige oppervlakken, zoals hout

AdvertisementSpuiten genereert een mooie afwerking, vrij van lelijke roller merken en penseelstreken. Helaas applicatietechniek leidt tot over-spuiten vlekken op aangrenzende oppervlakken. Over-agressieve verwijdering technieken gevoelige oppervlakken, zoals hout en glasvezel kunnen litteken. Gelukkig, als je nodig hebt om verf te verwijderen van messing, heb je geluk, messing zorgt voor een relatief agressieve verwijdering technieken. Kies het juiste gereedschap en maken gebruik van hen op de juiste manier, of je kan eindigen met onvoorziene gevolgen.

Wat je nodig hebt

 • Plastic plamuurmes

  Drop doeken

  Paint-stripoplosmiddel

  2- tot 3-inch natuurlijke haren penseel

  80-schuurpapier

  Rags

  Spons

  Afwasmiddel

  handdoeken

  respirator

Schraap zo veel verf uit de koperen mogelijk, met een kunststof plamuurmes.

Solliciteer verf-stripping oplosmiddel om de resterende verf op de koperen, met behulp van uw natuurlijke borstel. Laat vijf minuten voor het oplosmiddel de verf lijm af te breken.

Verwijder het resterende losgemaakt verf, met behulp van 80-grit schuurpapier. Gebruik een droge vodden om overmaat oplosmiddel te reinigen.

Gebruik spons om de messing met afwasmiddel te wassen. Spoel de koperen met natte lappen en droog het met handdoeken.

Hints

Draag een masker als uw werkgebied niet wordt geventileerd.

Metal stopverf messen kunnen krassen in de onderliggende messing. Zorg ervoor dat u een plastic schraper gebruiken.

Niet oplosmiddel messing passen met behulp van een synthetische borstel, zoals het strippen van oplosmiddelen synthetische haren zal ruïneren.

Rook nooit sigaretten tijdens het gebruik van brandbare verf oplosmiddelen.

Share This Post