Index / Huis / Hoe te verwijderen van een Vomit Geur van Stof

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen van een Vomit Geur van Stof

Vomit laat een onaantrekkelijk geur. Het is belangrijk om braaksel opruimen meteen om te voorkomen dat de geur uit het weken dieper in de stof. De combinatie van gedeeltelijk verteerd voedsel en maagzuur zijn wat maken de vieze geur. Als alleen gelat

Advertisement

Vomit laat een onaantrekkelijk geur. Het is belangrijk om braaksel opruimen meteen om te voorkomen dat de geur uit het weken dieper in de stof. De combinatie van gedeeltelijk verteerd voedsel en maagzuur zijn wat maken de vieze geur. Als alleen gelaten te lang, de geur doordringt het weefsel vezels. Als dat gebeurt, de geur moeilijk te verwijderen.

Wat je nodig hebt

 • Bakpoeder

  Stofzuiger

  Azijn

  Kom ontbijtgranen

  Dweilemmer

  Wasmiddel

  Schrobborstel

  handdoeken

Strooi een dikke laag van zuiveringszout over de stof omgeving. Laat het zitten voor een uur.

VacuĆ¼m of schudt het baking soda van de stof.

Giet azijn over de plek totdat het verzadigd is. De azijn is niet schadelijk voor de kleur. Laat de azijn droog. Het zal absorberen geuren.

Plaats het item in de wasmachine, indien mogelijk, en normaal wassen.

Giet 2-3 druppels wasmiddel in een mop emmer als u het item niet kunnen wassen. Vul de emmer de helft met water. Dip een borstel in het mengsel dan scrub de stof.

Plaats twee of drie handdoeken rond de stof en druk op de handdoeken tegen de stof te genieten van de zeep en om het te drogen.

Leeg de emmer in een afvoer en spoel de emmer en borstel.

Vul een graangewassenkom halverwege met azijn en plaats in de kamer als de geur in het tapijt of auto. Laat de kom 's nachts zitten, en dan gooien de azijn.

Share This Post