Index / Huis / Hoe te verwijderen van een Vinegar geur uit tafelkleden en Kleding

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen van een Vinegar geur uit tafelkleden en Kleding

Het toevoegen van azijn te wassen belastingen kunnen bijdragen tot het verminderen van rimpels en stoffen te verzachten als een natuurlijk alternatief voor wasverzachters. Als je een geur van azijn na het gebruik ervan op uw wasgoed op te sporen in j

AdvertisementHet toevoegen van azijn te wassen belastingen kunnen bijdragen tot het verminderen van rimpels en stoffen te verzachten als een natuurlijk alternatief voor wasverzachters. Als je een geur van azijn na het gebruik ervan op uw wasgoed op te sporen in je kleding, kunt u gemakkelijk deze tegen te gaan met zuiveringszout. Verwijderen van een azijn geur uit tafelkleden of kleding door nawassen van de artikelen en het toevoegen van zuiveringszout om alle resterende azijn geuren te neutraliseren. Niet alleen zal je beddengoed en kleding zijn helder en schoon, maar ze zullen ook fris ruiken.

Wat je nodig hebt

  • Bakpoeder

    Kledinglijn

    wasknijpers

Plaats de onderdelen met de azijn geur in de wasmachine. Voeg de juiste hoeveelheid wasmiddel en stel de watertemperatuur op een geschikte temperatuur voor de items. Gebruik warm water als je geen specifieke wasvoorschriften hebben. Start de wasmachine.

Bewaak het wasprogramma zodat u weet wanneer het naderen van het spoelen. Wanneer de wasmachine komt in de laatste spoeling, voeg 1/2 kopje zuiveringszout aan de wasmachine. De baking soda zullen alle resterende azijn geur neutraliseren, fleuren de stof kleuren en help frissen de items. Laat de wasmachine cyclus te beƫindigen.

Verwijder de items van de wasmachine. Als u toegang tot een waslijn hebben, hangen de items buiten in het zonlicht. Het zonlicht zal ook frissen het weefsel en verwijder geuren. Als u niet beschikt over een outdoor waslijn hebben, droog de items in de droger.

Share This Post