Index / Tuin / Hoe te verwijderen van een Triple Tree

Share This Post

Tuin

Hoe te verwijderen van een Triple Tree

triple boom Een motorfiets is de clamp-achtige structuur die de voorvork aan het frame bevestigd. Het bestaat uit een onderste klem met een geïntegreerde steel die zich door de frame stuuras. Een bovenste klem stelt de steel aan het stuur pivot, dien

Advertisementtriple boom Een motorfiets is de clamp-achtige structuur die de voorvork aan het frame bevestigd. Het bestaat uit een onderste klem met een geïntegreerde steel die zich door de frame stuuras. Een bovenste klem stelt de steel aan het stuur pivot, dienen ook als een bevestiging voor het stuur. Hoewel, de drievoudige boom zelden volledig wordt verwijderd tijdens routine-onderhoud, besturing dragende vervangingen en aanpassingen vereisen volledige demontage van de stuurinrichting. Hoewel het meeste werk kan worden uitgevoerd gebruikelijke handgereedschap, een motorstandaard of takel is vereist om de motor te ondersteunen.

Wat je nodig hebt

  • Dopsleutel en stopcontacten

    dienst stand

    Inbussleutel set

    Phillips schroevendraaier

Draai bevestigingsbouten van de remklauw en de vooras moer uit de voorvork met een steeksleutel. Schuif de remklauw van de voorste remschijf en ondersteunen tijdelijk van het stuur, met behulp van een bungee koord.

Plaats de motorfiets op een dienst stand om het te houden een rechtopstaande positie met het voorwiel volledig van de grond getild. Trek de vooras van de voorvork en het wiel. Verlaag het voorwiel op de grond.

Trek de koppelingskabel van de koppelingshendel. Draai de bouten uit de rechterkant van het stuur van gasklephuis, met behulp van een Phillips schroevendraaier en trek de gashendel kabels uit de twist grip. Ontgrendelen de voorste hoofdremcilinder van het stuur, met behulp van een dopsleutel. Draai het stuur van de riser mounts uit de bovenste triple boom, met behulp van een socket of een inbussleutel. Trek het stuur uit de buurt van de drievoudige boom.

Draai de klembouten van de bovenste en onderste triple boom klemmen met behulp van een dopsleutel. Trek de benen van de voorvork is uit de onderkant van de drievoudige structuur.

Draai de balhoofdmoer vanaf de bovenkant van de bovenste kroonplaat met behulp van een dopsleutel. Trek de bovenste kroonplaat van het frame.

Ondersteuning van de onderste kroonplaat met de ene hand en schroef de stuurstang de aanpassing kraag, met behulp van een haak steeksleutel. Trek het lager van de bovenkant van het balhoofd. Trek de onderste kroonplaat uit de onderkant van het frame van de stuuras.

Hints

Het verkrijgen van een service handleiding voor gedetailleerde instructies voor het verwijderen specifiek voor uw motorfiets.

Share This Post