Index / Huis / Hoe te verwijderen van een Stuck Radial cirkelzaag Blade

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen van een Stuck Radial cirkelzaag Blade

Cirkelzaagbladen kan binden en vast komen te zitten, meestal als gevolg van hars of stof opbouw. Soms, kleine stukjes hout reizen tot in de behuizing en vast komen te zitten tussen het blad en de bewaker, waardoor het mes om direct bevriezen. Ze kunn

AdvertisementCirkelzaagbladen kan binden en vast komen te zitten, meestal als gevolg van hars of stof opbouw. Soms, kleine stukjes hout reizen tot in de behuizing en vast komen te zitten tussen het blad en de bewaker, waardoor het mes om direct bevriezen. Ze kunnen ook blijven wanneer u de moer in de verkeerde richting draaien.

Wat je nodig hebt

  • Arbor moersleutel

    sloophout

Leg de zaag op een werktafel.

Trek de zaag begeleiden up uit de weg met een hand terwijl je het mes neer te zetten op een stukje hout, waardoor de tanden bijten in het hout.

Plaats de sleutel op het prieel moer in de negen uur positie, of zo dicht mogelijk bij dat mogelijk te maken. Houd de zaag in één hand. Bij de andere, brengen de hamer neer met een scherpe opvallende slag op het einde van de sleutel. Als de sleutel valt uit en de moer niet los, zet de sleutel weer op en sloeg het weer. Draai de moer.

Stel de zaag op zijn kant met het mes naar boven. Verwijder de as moer.

Tik op het blad zachtjes om het los te maken van de as. Als het nog steeds niet naar buiten komen, controleer dan de beschermende behuizing voor de stukken hout die het stoppen van het blad bewegen, en verwijder ze. Tik op het blad totdat het is gratis. Til het blad.

Hints

Als u de randen van de moer hebben afgerond, moet u wellicht kanaal slot tang te gebruiken om een ​​grip op te krijgen.

De meeste cirkelzagen worden vervaardigd rechtshandig, wat betekent dat het prieel moer los tegen de klok in. Op linkshandig zagen, de moer komt uit in de richting van de klok.

Share This Post