Index / Huis / Hoe te verwijderen van een Stair Neus

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen van een Stair Neus

Een trap neus wordt meestal geïnstalleerd op een trap naar een overhang toe te voegen op een trap. Dit is typisch een stuk afgietsel dat is bevestigd bovenop elke trede zowel met lijm of nagels. Echter, kan uw trap een trap neus overhang dat werd geb

Advertisement

Een trap neus wordt meestal geïnstalleerd op een trap naar een overhang toe te voegen op een trap. Dit is typisch een stuk afgietsel dat is bevestigd bovenop elke trede zowel met lijm of nagels. Echter, kan uw trap een trap neus overhang dat werd gebouwd in de trap te hebben. De meest praktische optie voor het verwijderen van een trap neus of de overhang is om het afgesneden met een zaag.

Wat je nodig hebt

 • Cirkelzaag

  Rolmaat

  Potlood

  Rechte rand

  krijtlijn

  Koevoet

  Reciprozaag

Meet de overhang van de trap neus op de trap. Zorg te meten aan beide uiteinden omdat de metingen verschillen van de ene kant naar de andere kan zijn.

Breng de metingen naar de top van de trap. Maatregel van het eind van de trap naar binnen en een teken met een potlood.

Gebruik een rechte rand of een krijtlijn om een ​​rechte lijn over de trap te maken.

Maak een daling snijden met de cirkelzaag direct in de lijn op de stap. U moet de zaag te houden over de lijn, start de zaag en dan vallen de zaag neer op de lijn naar de cut te maken. De ketting zo dicht mogelijk bij één einde van de trap mogelijk.

Dwars door de trap tot de zaag stopt op het andere uiteinde.

Maak een snee in het midden van de trap neus.

Verwijder elke kant met behulp van een koevoet te wrikken in elk gesneden kant. De twee uiteinden ongesneden moet afbreken tijdens dit proces.

Verwijder overtollig hout die verder gaat dan de trap riser met een hamer en beitel of gebruik een decoupeerzaag.

Hints

Gebruik een heen en weer gaande zaag aan de twee uncut eindstukken verwijderen als u niet wilt dat de koevoet methode te gebruiken.

Draag altijd een veiligheidsbril bij het gebruik van elk type van handheld zaag.

Share This Post