Index / Huis / Hoe te verwijderen van een Range Hood

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen van een Range Hood

Naast het invullen van het gat tussen uw kasten en uw oven bereik, wasemkappen dienen drie primaire rollen in de keuken. Ze zijn een bron van licht boven uw assortiment, ze helpen om de warmte, stoom en geuren te elimineren en ze helpen voorkomen dat

Advertisement

Naast het invullen van het gat tussen uw kasten en uw oven bereik, wasemkappen dienen drie primaire rollen in de keuken. Ze zijn een bron van licht boven uw assortiment, ze helpen om de warmte, stoom en geuren te elimineren en ze helpen voorkomen dat vet zich ophoopt in andere delen van uw keuken - maar als u wilt bijwerken het ontwerp van uw keuken - de laatste ding je wilt is voor die oude afzuigkap uit te steken als een vuile duim. Hier is hoe het te verwijderen zodat u kunt installeren van een nieuwer model of het vervangen door een over-the-range magnetron en verder te gaan met uw merk-nieuwe keuken design en makeover.

Wat je nodig hebt

 • schroevendraaiers

  voltage tester

  2-door-4 (ongeveer 50 inch lang)

  2 klemmen

  Draadloze boor

  Mes

Schakel de stroom naar de afzuigkap door het uitschakelen van de stroomonderbreker in het elektrische paneel.

Verwijder het filter, het licht deksel en de gloeilamp uit de afzuigkap.

Naar links of rechts van het licht moet je een metalen plaat deksel te zien. Verwijder de schroeven en neem het deksel weg. Onder moet de bedrading vergadering.

Test de draden om te controleren of de juiste circuit is uitgeschakeld. Voor deze functie, een aanraking-type voltage tester werkt het beste. Het enige wat je hoeft te doen is druk en houd de knop op de tester en houd het aan de zwarte draad in de aansluitkast.

Als de lijn dood is, koppelt u de bedrading door het verwijderen van de draad aansluitingen en de draden uit elkaar te trekken. Als aardingskabel van het circuit wordt gehouden onder een aardschroef, los te maken en verwijder de draad.

Aan de achterkant van de afzuigkap draad assemblage doos ziet u waar de voeding draden in het lichaam van het apparaat. Verwijder de borgmoer dat houdt de draden op zijn plaats.

Neem de 2-door-4 en overspannen het over het voorste gedeelte van de afzuigkap, via de klemmen te bevestigen aan de kasten aan weerszijden van de kap. Deze brace zal fungeren als een extra paar handen wanneer u het verwijderen van de schroeven die zijn bedrijf de kap op zijn plaats.

Voordat u begint met het verwijderen van schroeven, controleren om ervoor te zorgen dat de onderkant van de afzuigkap is niet eerder caulked. Als het werd caulked, neem een ​​scherp mes en score is helemaal rond, zodat het makkelijker te verwijderen zal zijn.

Verwijder de schroeven die het veiligstellen van de afzuigkap aan de kasten. Dit is als het hebben van een accuboormachine in de aanslag kan uw efficiency sterk verbeteren.

Houd de kap omhoog en hebben een helper de klemmen los en verwijder de 2-by-4 brace. Verwijder vervolgens de afzuigkap zorgvuldig, zorg ervoor dat de draden uit de achterkant komen.

Hints

Schakel altijd de stroom uit voordat het werken aan een elektrisch apparaat of circuit.

Als u enig voorbehoud over het werken op elektriciteit, zelfs als het uit is, kunt u bellen met een elektricien om het werk te doen.

Share This Post