Index / Bedrijf / Hoe te verwijderen van een Norstar Voice Mail Mailbox

Share This Post

Bedrijf

Hoe te verwijderen van een Norstar Voice Mail Mailbox

Als u een Norstar Meridian Telecom telefoon systeem te gebruiken in uw bedrijf, kunt u meer mailboxen hebt dan je nodig hebt als de werknemers van het bedrijf hebben verlaten zonder hun brievenbussen te verwijderen. Gelukkig kunt u inloggen op het sy

AdvertisementAls u een Norstar Meridian Telecom telefoon systeem te gebruiken in uw bedrijf, kunt u meer mailboxen hebt dan je nodig hebt als de werknemers van het bedrijf hebben verlaten zonder hun brievenbussen te verwijderen. Gelukkig kunt u inloggen op het systeem administrator account en verwijder alle mailboxen die u nodig heeft om zich te ontdoen van alleen maar, het vrijmaken van ruimte op uw systeem. Administrator programmering moet worden gedaan vanaf M7310, T7316, of M7324 model telefoon sets.

Voer Feature 983 administratieve programmering opties in te voeren. Wanneer het display knippert LOG, voert u uw wachtwoord. Als uitbreidingen van uw bedrijf zijn twee cijfers, ingang 120000 Als ze drie cijfers, zet in 1020000. Als ze vier cijfers, voert 10020000. Uw extensies zijn de nummers die je moet draaien om elke persoon te bereiken op het systeem .

Tik op de soft key onder de "Okay" om verder te gaan.

Druk op de zachte toets onder de optie 'MBOX "en druk op de toets onder" DEL. "

Voer het postbusnummer dat u wilt verwijderen. Dit zal het hetzelfde nummer als de extensie werknemer.

Druk op de functietoets onder "Wis" om de verwijdering te bevestigen. Alle opgeslagen berichten en opnames zullen verloren gaan.

Share This Post