Index / Huis / Hoe te verwijderen van een lade van een Electrolux Koelkast

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen van een lade van een Electrolux Koelkast

De meeste koelkast laden gewoon trek uit de koelkast. Dit is niet het geval met de Electrolux koelkast. Het verwijderen van laden van een Electrolux koelkast vereist het verwijderen van de bovenste lade en werk je weg naar beneden naar het laagste la

AdvertisementDe meeste koelkast laden gewoon trek uit de koelkast. Dit is niet het geval met de Electrolux koelkast. Het verwijderen van laden van een Electrolux koelkast vereist het verwijderen van de bovenste lade en werk je weg naar beneden naar het laagste lade. Electrolux maakt gebruik van een vaste lade systeem. De rails voor het laden zijn bevestigd aan het koelchassis. Elke lade beweegt op objectglaasjes die bevestigen aan de zijkanten van de lade. Deze steunen los te koppelen alleen wanneer de lade wordt verhoogd. U moet de lade boven verwijderen om ruimte te creƫren om de lade hieronder te verwijderen.

Wat je nodig hebt

  • Electrolux koelkast

Open elk van de laden en leeg de inhoud. Sluit alle laden, behalve de bovenste lade.

Trek de bovenste lade helemaal uit. Pak de voorkant van de lade van de zijkanten en til omhoog om deze los te maken van de dia's. De dia's zijn de rails de lade rijdt op, net als een kast lade schuif.

Verwijder de lade uit de koelkast. Duw de beide dia's terug in de lade compartiment. Herhaal het proces met de volgende lade en tenslotte de laagste lade.

Share This Post