Index / Huis / Hoe te verwijderen van een gloeilamp van een slechte Socket

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen van een gloeilamp van een slechte Socket

Als je naar een gloeilamp los te draaien, hetzij van een lamp of een muur of plafond armatuur, en de hele bus beweegt zonder dat het loslaten van de bol, betekent dit dat uw socket is los in de omgeving komen. Ga niet verder draaien, als je kon trek

Advertisement

Als je naar een gloeilamp los te draaien, hetzij van een lamp of een muur of plafond armatuur, en de hele bus beweegt zonder dat het loslaten van de bol, betekent dit dat uw socket is los in de omgeving komen. Ga niet verder draaien, als je kon trek de bedrading en maken het probleem alleen maar erger. Voordat u de aansluiting kan aanhalen, moet u de lamp eruit te komen, die een uitdaging kan zijn. Het is het beste om het intact, maar niet altijd mogelijk te verwijderen.

Wat je nodig hebt

  • Stofbril

    Tang groot genoeg om de bodem van de holte omringen

    Dikke canvas handschoenen met een no-slip rubber coating palm

    Een kleine aardappel

    schroevedraaier

Haal de stekker van de lamp. Als de socket maakt deel uit van een muur of het plafond armatuur, zet de stroom uit bij de stroomonderbreker.

Zet je bril. Stel je een tang om een ​​breed genoeg instelling om de sokkel te omsingelen. Zet de tang op zijn plaats. Houd de basis stevig, maar niet knijpen het zo leuk dat het buigt of plooien het metaal.

Het dragen van uw non-slip handschoen op, buigt de lamp tegen de klok in, terwijl u de aansluiting stevig vast met de tang, totdat het loskomt.

Als de lamp scheuren of breekt, terwijl het draaien, gebruik je gehandschoende hand los te breken van de rest van het glas, tot er slechts een korte rand van gebroken glas uitsteken uit het stopcontact.

Snijd een aardappel in de helft, en direct op de gesneden kant over het gebroken glas van het stopcontact. Pers hard genoeg dat het glas is ingebed en de aardappel tot op het metaal van de aansluiting.

Houd de bus stevig met de tang terwijl u de aardappel tegen de klok in draaien, totdat de onderste metalen deel van de lamp komt uit in de aardappel.

Als laatste redmiddel, wanneer de lamp basis zal gewoon niet naar buiten komen, draai de lamp hoofd of de lamp base, ontkoppel de draden die te houden in het stopcontact, en gooi de aansluiting met de gloeilamp basis er nog in. Re-draad van een nieuwe socket voor in de plaats.

Hints

Werk nooit aan een elektrische inrichting met de macht op.

Share This Post