Index / Huis / Hoe te verwijderen van een Frigidaire keramische kookplaat Top

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen van een Frigidaire keramische kookplaat Top

Veel Frigidaire ranges zijn voorzien van keramische kookplaten, die een slanker alternatief voor metalen spoel branders zijn. De branders zijn onder de kookplaat, die een plat werkoppervlak voor het koken of de opslag van hot items uit de oven biedt.

Advertisement

Veel Frigidaire ranges zijn voorzien van keramische kookplaten, die een slanker alternatief voor metalen spoel branders zijn. De branders zijn onder de kookplaat, die een plat werkoppervlak voor het koken of de opslag van hot items uit de oven biedt. Mogelijk moet u de kookplaat uit het aanbod in twee instanties te verwijderen: als het glas breekt en moet worden vervangen, of als er een brander uitvalt. De kookplaat wordt vastgezet op zijn plaats met alleen schroeven, en is snel verwijderbaar.

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

    stevige object

Schakel het bereik breaker in uw dienst panel.

Open de ovendeur en verwijder de schroeven waarmee het keramiek om te zien, aan de onderkant van de voorste rand van de top.

Til de top en zet deze in een verhoogde positie met behulp van een stevige object. Als alternatief hebben een ander persoon de top in een verhoogde positie.

Verwijder de schroeven waarmee de brander cross-braces aan de onderkant van de top en verwijder de cross-braces en branders.

Til de keramische kookplaat omhoog en uit het assortiment.

Share This Post