Index / Onderwijs / Hoe te verwijderen van een cursus van uw college transcript

Share This Post

Onderwijs

Hoe te verwijderen van een cursus van uw college transcript

Uw college transcript is een officiële en permanente registratie van alle klassen die je nam, terwijl ingeschreven, de rangen u behaald in elke klas en uw totale Grade Point Average. Veel hogescholen niet cursussen verwijderen uit transcripties, tenz

Advertisement

Uw college transcript is een officiële en permanente registratie van alle klassen die je nam, terwijl ingeschreven, de rangen u behaald in elke klas en uw totale Grade Point Average. Veel hogescholen niet cursussen verwijderen uit transcripties, tenzij ze een dwingende reden om dat te doen. De regels hiervoor verschillen per universiteit, en kunt u het beste contact opnemen met het bureau van de registrar op uw school. Als u niet in staat om de cursus te verwijderen zijn, kunt u in staat om je score te verbeteren en het verbeteren van uw gemiddelde.

Petitie de registrar om de cursus te verwijderen. Uw college moet een formeel proces, waar je ofwel een formulier invullen, of een schriftelijk verzoek, compleet met de naam van de cursus en de reden van uw verzoek in te dienen. Als u een dwingende reden te hebben, zoals een medisch excuus voor het niet de klas, de registrar kan deze uit uw transcript te verwijderen.

Neem contact op met de cursus docent of hoogleraar. U kunt in staat zijn om uw zaak te bepleiten voor een hogere rang of de instructeur kan u toestaan ​​om de finale opnieuw te nemen of zet extra cursussen.

Heroveren van de klasse in kwestie. Afhankelijk van het beleid van uw school, kan de registrar de oorspronkelijke loop en rang te verwijderen en te vervangen door de nieuwe rang.

Transfer naar een andere school. Wanneer u overstapt, kunnen sommige credits over te dragen, terwijl anderen dat niet doen. Kunt u in staat om te vragen dat de nieuwe school de cursus in kwestie niet onder op uw nieuwe transcript. Dan, bij afstuderen, gebruiken transcript voor uw officiële documenten. Neem contact op met uw studieadviseur, op uw nieuwe school, om te bepalen of je nodig hebt om die cursus, of een equivalent te nemen, voor je diploma.

Hints

Een college zal zelden verwijderen van een cursus zonder geldige reden. Helaas, schaamte over een specifieke cursus of graad wordt niet beschouwd als een dwingende reden om de cursus te verwijderen.

Sommige hogescholen kunnen een academische frisse start het programma waar de studenten meer dan kunt beginnen met een schone lei te kunnen bieden. Dit proces kan kwaliteiten van de student te resetten, maar kan niet de originele vakken uit het transcript.

Share This Post