Index / tech / Hoe te verwijderen van een antenne van een Router

Share This Post

tech

Hoe te verwijderen van een antenne van een Router

Een router wordt gebruikt om computers op het Internet. De router kan worden gebruikt om een ​​draadverbinding of een draadloze verbinding. Routers worden vervaardigd door verschillende bedrijven, allemaal met verschillende functies op hun routers. E

AdvertisementEen router wordt gebruikt om computers op het Internet. De router kan worden gebruikt om een ​​draadverbinding of een draadloze verbinding. Routers worden vervaardigd door verschillende bedrijven, allemaal met verschillende functies op hun routers. Een van de functies van verschillende fabrikanten is een verwijderbare antenne. De standaard antenne op de router kan worden vervangen door een sterkere antenne. Hoewel de antenne is niet belangrijk voor draadgebonden internetverbindingen, de antenne speelt een rol bij de draadloze verbinding. Als je een groot huis, of dikke muren, kan een sterkere antenne nodig om een ​​draadloos signaal te creëren in uw hele huis.

Schakel de router uit. Haal de stekker van de router uit het stopcontact.

Draai de router, zodat de achterzijde van de router wordt u geconfronteerd.

Gebruik je handen om de antenne of de schroef de antenne op zijn plaats te draaien. Het verwijderingsproces kan enigszins afwijken basis van de fabrikant van de router, maar het zal duidelijk zijn bij het zoeken naar de antenne of de antenne of een schroef moet worden losgeschroefd.

Verwijder voorzichtig de antenne. Afhankelijk van het merk van de router die je hebt, de antenne kan zowel naar buiten getrokken of omhoog getild voor verwijdering.

Hints

Alleen afneembare antennes moeten worden verwijderd. Proberen antennes die niet zijn ontworpen om te worden verwijderd, kunnen garanties fabrikant vervallen en mogelijk leiden tot onherstelbare schade te verwijderen.

Share This Post