Index / Cars / Hoe te verwijderen van een 49cc Scooter Wheel

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen van een 49cc Scooter Wheel

Elk voertuig zal gerepareerd moeten worden op een bepaald punt in zijn leven. Scooters zijn geen uitzondering. Hun kleine wielen veel schade oplopen rijden over hobbelige en ruwe wegen dan de wielen van een groter voertuig en zal waarschijnlijk moete

AdvertisementElk voertuig zal gerepareerd moeten worden op een bepaald punt in zijn leven. Scooters zijn geen uitzondering. Hun kleine wielen veel schade oplopen rijden over hobbelige en ruwe wegen dan de wielen van een groter voertuig en zal waarschijnlijk moeten worden vervangen, of ten minste worden onderworpen bandenwissel, die gemakkelijk kan worden gedaan. De meeste scooters hebben geen ruimte om een ​​reserve te dragen hebben, dus het is best om uw banden en wielen te controleren voor en na elke rit te zorgen dat ze in goede staat. De stappen die nodig zijn om de wielen te verwijderen zijn in principe hetzelfde voor elk 49cc en 50cc scooter. Het proces is enigszins verschillend voor de voor- en achterwielen.

Wat je nodig hebt

Scooter

Set moersleutels

Set van schroevendraaiers

Impact driver

Het verwijderen van het voorwiel

Plaats uw voertuig op de centrale standaard.

Neem de wieldop van je voorwiel. Mogelijk moet u een schroevendraaier gebruiken om het knallen van het stuur. Leg de naafdop opzij gezicht naar beneden voor gebruik als een vergaarbak voor moeren, bouten en schroeven. Misschien wilt u het lag op een doek of een handdoek om te voorkomen dat het deksel van het krijgen afgetrapt.

Verwijder de moer van de bout in het midden van het wiel, die de bout op de linkerzijde van de scooter met de andere hand. Je kan hebben om een ​​dopsleutel te gebruiken om dit te doen. Als uw bolt op te strak om handmatig te verwijderen, moet u wellicht een impact driver te gebruiken om het te verwijderen.

Verwijder de moer van de bout aan de linkerkant van het wiel.

Neem de arm verbindt de schok en de voorvork van de bout in het midden van het wiel.

Verwijder de schijfrem van de bout in het midden van het wiel, indien nodig. Sommige schijfremmen kan op het wiel blijven wanneer het van de scooter wordt verwijderd.

Het houden van het wiel met de ene hand, til de scooter stuur omhoog totdat u het wiel kunt trekken uit de scooter. De as, en spacers als uw scooter wiel hen heeft, moet nog steeds in het midden van het wiel.

Het verwijderen van het achterwiel

Draai de twee of drie schroeven van het hitteschild van de uitlaat, verwijder dan de twee of drie bouten waarmee de demper op de uitlaat, dat is de grote pijp onder de scooter die je uitlaat en de motor met elkaar verbindt. Ouder model scooters kan een uitlaatspruitstuk die zit aan de buitenkant van de uitlaat hebben. U moet de noten die het spruitstuk te verwijderen op de uitlaat voordat u de uitlaat te verwijderen.

Maak de bouten van de geluiddemper op de scooter, en leg de uitlaat en hitteschild opzij.

Maak de bouten van de schok aan het achterwiel. Er kunnen een of twee bouten, afhankelijk van het model van de scooter.

Maak de bouten van het spatbord beugel op het wiel, als uw scooter deze functie heeft.

Verwijder de moer aan de rechterzijde van de scooter die het wiel op de transmissie, die zich aan de linkerzijde van de meeste scooters bezit.

Schuif het wiel van de bout van de transmissie.

Share This Post