Index / Cars / Hoe te verwijderen van de Oxygen Sensor op een Tracker

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen van de Oxygen Sensor op een Tracker

Een tracker is een kleine sport utility voertuig dat onder de GEO en Chevrolet naamborden van 1989 werd verkocht aan 2004. De Chevrolet Equinox nam de Tracker plaats in het modeljaar 2005. De zuurstof sensor op uw Tracker zorgt ervoor dat de juiste l

Advertisement

Een tracker is een kleine sport utility voertuig dat onder de GEO en Chevrolet naamborden van 1989 werd verkocht aan 2004. De Chevrolet Equinox nam de Tracker plaats in het modeljaar 2005. De zuurstof sensor op uw Tracker zorgt ervoor dat de juiste lucht / brandstofmengsel wordt bereikt door het sturen van signalen naar elektronische computer module van de motor. Uw motor zal niet draaien op maximale efficiency als de zuurstof sensor niet goed werkt. De eerste stap bij het vervangen van de zuurstofsensor in Tracker is om de oude te verwijderen.

Wat je nodig hebt

hydraulische krik

(4) Jack staat

verstelbare moersleutel

indringende vloeistoffen

Stel de parkeerrem. Als de motor is onlangs lopen, laat het afkoelen voor een paar uur voordat u begint.

Hef het voertuig met een hydraulische krik en plaats kriksteunen onder het frame van uw Tracker is om het gewicht te ondersteunen. Laat de hydraulische krik en opzij leggen.

Kruip onder het voertuig aan de rechterzijde (bestuurderszijde) in de buurt van het bestuurdersportier. Zoek de katalysator, die in lijn met de uitlaatpijp is gemonteerd.

Plaats de zuurstof sensor die is gemonteerd in de uitlaat nabij de achterzijde van de katalysator.

Verwijder de kabelboom connector van de zuurstofsensor door te knijpen in de connector tabs met uw vingers, terwijl tegelijkertijd de stekker te trekken uit de sensor.

Verwijder de sensor uit de uitlaatpijp door hem met een verstelbare moersleutel linksom.

Share This Post