Index / Cars / Hoe te verwijderen van de koplamp Lens Cover op een Volvo S80

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen van de koplamp Lens Cover op een Volvo S80

Het hebben van een gebarsten koplamp op een Volvo S80 is niet uit het gewone. Broken koplampen zijn niet alleen onaangenaam esthetisch, het is ook een schending van het verkeer de wet te rijden met één. een gebarsten koplamp op uw Volvo S80 het verva

Advertisement

Het hebben van een gebarsten koplamp op een Volvo S80 is niet uit het gewone. Broken koplampen zijn niet alleen onaangenaam esthetisch, het is ook een schending van het verkeer de wet te rijden met één. een gebarsten koplamp op uw Volvo S80 het vervangen door een monteur kan omhoog van een paar honderd dollar kosten. Als u de vervangende lens te kopen op je eigen en installeer het zelf, kunt u een hoop tijd en geld besparen.

Wat je nodig hebt

platte schroevendraaier

Torx schroevendraaier

zware handschoenen

Veiligheidsbril

Automotive lijm

Verwijder de buitenlagen van de voorste bumper om toegang tot de vier schroeven eronder mogelijk. Draai elke schroef en plaats opzij om later te vervangen. Zodra deze vier schroeven zijn verwijderd, kunt u verwijderen van de gehele voorbumper apparaat.

Open de motorkap als je eenmaal de voorbumper hebben getrokken. Er zullen twee plastic stukken die de koplamp lenzen zijn plaats te houden, direct onder de bumper die is verwijderd.

Druk deze twee stukjes plastic totdat u hoort een onderscheidende clacking lawaai. Zodra je dit hoort, laat u of u kunt omhoog beëindigen ze te vernietigen.

Draai de Torx schroevendraaier met de klok mee in het gebied direct tussen de band en het grote licht aan het bedieningspaneel onder de voorbumper te openen. Zodra u toegang tot dit panel hebben, verwijder de twee schroeven die het op zijn plaats en verwijder het. Inname van deze off paneel de zijkanten van elke lens bloot aan weerszijden van de auto.

Verwijder de vier kleine metalen klemmen op elke lens cover die de lens op zijn plaats houden. Je moet elk slotje opstijgen om de lens stuk te verwijderen.

Hints

Probeer niet om de koplamp te verwijderen terwijl de auto rijdt, want dit kan leiden tot ernstig letsel.

Share This Post