Index / Cars / Hoe te verwijderen van de hoofdsteun op een Mazda

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen van de hoofdsteun op een Mazda

Mazda biedt een grote verscheidenheid van de SUV's, familie sedans, sportwagens, minivans en middelgrote sedans. In de late jaren 1960, het Department of Transportation oordeelde dat hoofdsteunen een standaard eis in alle voertuigen moeten zijn. Alle

AdvertisementMazda biedt een grote verscheidenheid van de SUV's, familie sedans, sportwagens, minivans en middelgrote sedans. In de late jaren 1960, het Department of Transportation oordeelde dat hoofdsteunen een standaard eis in alle voertuigen moeten zijn. Alle Mazda's zijn voorzien van hoofdsteunen, ook wel bekend als hoofdsteunen, die verwijderbaar voor uw gemak zijn. Verwijder de hoofdsteun op een Mazda in slechts een paar minuten. De taak heeft geen gereedschap nodig.

Zoek de "Stop-Catch" release knop aan de bovenkant van de zitting, net onder de hoofdsteun. Afhankelijk van het model, de "Stop-Catch" release knop is meestal aan de kant die het dichtst bij de deur van het voertuig.

Houd in de "Stop-Catch" release knop op de stoel met één hand.

Til de hoofdsteun omhoog naar het plafond van uw Mazda met uw andere hand en tegelijkertijd in te drukken in de "Stop-Catch" release knop. U ontvangt een klikkend geluid te horen als het door alle van de aanpassing inkepingen passeert.

Trek de hoofdsteun uit de twee gaten aanpassing van de hoofdsteun volledig te verwijderen.

Hints

Een hoofdsteun moet altijd intact zijn als een persoon bezet de zetel. Ernstig nekletsel kan resulteren in een ongeval zonder hoofdsteun.

Share This Post