Index / Cars / Hoe te verwijderen van de Brake Rotor op een Chevrolet Cobalt

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen van de Brake Rotor op een Chevrolet Cobalt

De Chevrolet Cobalt maakt gebruik van een antiblokkeersysteem dat is ontworpen om de overheid normen voor de veiligheid van het voertuig overschrijden. Om die normen te voldoen, de onderdelen van het remsysteem moeten zijn in goede vorm. Rotoren gesc

AdvertisementDe Chevrolet Cobalt maakt gebruik van een antiblokkeersysteem dat is ontworpen om de overheid normen voor de veiligheid van het voertuig overschrijden. Om die normen te voldoen, de onderdelen van het remsysteem moeten zijn in goede vorm. Rotoren gescoord aanzienlijk vermindert de werkzaamheid van het remsysteem en draag de remblokken veel sneller dan normaal. Het oppervlak van de rotor moet glad om voor onbelemmerde contact met de remblokken tijdens het remmen worden. Verwijder de rotors en hebben ze weer boven water als ze zijn gekerft door de slijtage-indicatoren van de remblokken. Vervang de rotors als ze vervormd.

Wat je nodig hebt

Handvatmoersleutel (of 17 mm-aansluiting en breaker bar)

krik

Jack staat

13 mm-aansluiting

15 mm-aansluiting

kettingsmeermiddel

Hammer (optioneel)

Parkeer de Chevy Cobalt op een vlakke ondergrond en in een gebied ver van het verkeer. Zet de versnelling in 'Park' en schakel de parkeerrem (of nood).

Draai de wielmoeren op de achterband met een lug moersleutel of 17 mm-aansluiting en breaker bar.

Plaats de krik onder het frame van het voertuig en Cobalt verhogen. Plaats assteunen onder het frame aan de Chevy te ondersteunen. Laat de Cobalt op de jack stands, waardoor de banden voldoende afstand tot de grond om u te verwijderen en terug te keren van de wielen.

Verwijder de wielmoeren op de achterwielen en trek de wielen wielbouten de Cobalt's.

Zoek de remklauw dia bouten aan de binnenzijde van de remklauw. Er zijn twee bouten op elke klauw. Plaats de 13 mm-aansluiting en pal op de bouten en draai ze. Verwijder het stopcontact en ratel en vul de remklauw bout verwijderen met de hand.

Trek de beugel weg van de remschijf en de remklauw brug en zet deze op de top van de stuurarm of een inactieve steunpoot.

Verwijder de twee bouten aan de achterzijde van de remklauw brug met een 15 mm aansluiting en ratel. Trek de brug weg van de rotor en opzij leggen.

Spuit de voor- en achterzijde van de rotor kettingsmering. De rotor kan worden geplakt op de wielbouten door een combinatie van roest en gelekte remvloeistof. Laat het smeermiddel op de rotor zitten drie tot vijf minuten voordat u de schijf te verwijderen.

Pak de rotor aan beide zijden met beide handen vast en trek de rotor van de wielbouten.

Hints

Als je moeite hebt het verwijderen van de rotor, zelfs nadat u glijmiddel hebt toegepast, tikt u op het middelste gedeelte van de schijf met een hamer.

Share This Post